[Soru] Kendi modumu yapmamın yöntemleri ?

Alperen64

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam arkadaşlar size bir sorum olacak neden hep konunun başına selam arkadaşlar yazarız ?
şaka yaptım yinede bunu cevaplarsanız iyi olur merak ettim yani :) herneyse sorum şu mod yapmanın birkaç yolu var deniyor. Ben bunu biraz araştırdım Mod yapmak için bir program buldum adını hatırlamıyorum ama kulanamadım herneyse onu unutun bana mod yapmanın yollarını söylermisiniz yanında link vs. olursa iyi olur herneyse iyi günler ....

SteveCooper

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hazır editörler var fakat bunlarla pek bir yere varamazsın. 0'dan iyi bir mod yazmak o kadar kolay değil ^^. Java platformlarını ve Binary alfabesini öğrenmen gerekiyor. Java'yı bilgisayar mühendisliği okuyup, tam olarak bilmeyen kişiler var. O yüzden Java'yı istersen şimdilik bırak. Ben illah Java yazacağım diyorsan Youtube'da bir kaç küçük mod yapma videosuna bakar oradan biraz Java öğrene bilirsin.[DOUBLEPOST=1376255565,1376255371][/DOUBLEPOST]Bu arada C dillerinin mod yapımıyla bir alakası yok. Java'yı öğrenmek için yıllarını veren insanlar var.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Buradan okumaya başla istersen, Java hakkında biraz bilgin olur hem. Sonra sırada en popüler içeriklerden birisi olan
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
geliyor ki mantığını anlaman için Basic, PHP, Asp, C# dillerini bilmelisin. İnternetten fazla ilerleyemesin fakat sana verdiğim kaynaklardan biraz olsun fikir edine bilirsin.