[soru] Klan desc crash kodu yazıyorlar!

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ibrahim faction verilerinin tutuldugu dosyadan bulman gerekicek. Cunku adam daha onceden yazmis. Unio bunu engellemez.

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FurkanYLMZ

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript yazsan fayda etmez çünkü faction skriptten önce çalışır. Bunun için yeni bir plugin yazilmasi gerek, Unioya danisildi. Factions pluginine erisemiyorum diyor.
Aslında zaten herşeyi yapan o

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Emirinnr

eretnaturk.com emir.kim
En iyi cevaplar
0
Şahsen kullanıdığım factions plugini herkesin kullandığı değil ve böyle bir sorun olmuyor :D

FurkanYLMZ

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herşeyi birinden bekliyeceğine sana ne yapıcağını söylemişim biraz arayıp bulsan?
Kardeşim adam bulamadığı için bu konuyu açıyor burası yardim bölümü sen tam yardım etmiyeceksen buraya yorum atmanın anlamı yok. Ayrıca oralarda olduğunu bizde biliyoruz. Sadece bulamadık.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Metin2TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ibrahim nasıl yaptın söylermisin[DOUBLEPOST=1437340576,1437338426][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar Çözümünü Buldum google amcaya şunu yazarsanız minecraft faction spigot download yazıyosunuz ve son sürümünü indiriyosunuz arjivde 2 tane jar dosyası vardır onları serverinize koyacaksınız işlem tmm ama bir sorun var mesela chatta klan ismi adamın ismi varya mesela şöyle **KralTeam BYPoyraz: Selam Arkadaşlar Bu şekilde yazıyorya : noktanın oldugu yerde benim senbol vardı onlar gözükmüyor böyle bi engel var o yüzden sorun cıktı ben en iyisi f desc kapatmayı arıyom desc yazsalarda gözükmemeyi bulursam söyleyecem :D