[Soru] Lord of The Rings Modu Hakkında Soru?

LordWanter600

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dostlarım ben oyuna orta dünya evrenini ekledim şehirler falan yerleşecek ama bir sorun var ben orta dünya hakkında cidden hiçbir şey bilmiyorum şimdi benim sorum şu. Bu orta dünyada hangi krallıklar var? Şehirler nerelerde olacak?

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
filmini izleyebilirsin tanesi sanırım 3-3.30 saat onun dışında kitabını okuyabilirsin ama ben lotr sevmiyorum çünkü lotr da bizzat "türkleri" orca benzeterek hakaret ediyor, bence kendi evrenini yarat ve kendine bi hikaye çiz ona göre rol yap :) hikayeni geliştirirsen ilerde modunu yapabilirim :)

LordWanter600

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
filmini izleyebilirsin tanesi sanırım 3-3.30 saat onun dışında kitabını okuyabilirsin ama ben lotr sevmiyorum çünkü lotr da bizzat "türkleri" orca benzeterek hakaret ediyor, bence kendi evrenini yarat ve kendine bi hikaye çiz ona göre rol yap :) hikayeni geliştirirsen ilerde modunu yapabilirim :)
Hocam zaten bir senaryo mevcut olucak. Ama ayrı bir orta dünya evrenide var orayı boş bırakmak istemiyorum senoryo normal dünyada olacak. Orta dünya şehirler kaleler vs. Orta dünya tamamen yan eklenti ana konu orta çağ rpg olacak. Zaten mod paketini bitirdim sadece senaryo eklemek kaldı

Majorapex

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İnsan krallıkları:

Arnor · Arthedain ·Cardolan · Dale · Dol Amroth · Bozdiyar · Éothéod · Esgaroth · Gondor · Harad · Khand · Rhovanion · Rhudaur · Rhûn ·Rohan · Umbar

Elf krallıkları:

Lindon · Lothlórien · Kuzey Kuyutorman · Ayrıkvadi

Cüce krallıkları:

Belegost · Erebor · Gri Dağlar · Demir Tepeler · Khazad-dûm

Hobbit krallıkları:

Bree diyarı · Ferah Çayırlar · Shire

Ent krallıkları:

Fangorn

Belirsiz halk:

Dorwinion

Düşman krallıkları:

Angmar · Dol Guldur · Isengard · Mordor

LordWanter600

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İnsan krallıkları:

Arnor · Arthedain ·Cardolan · Dale · Dol Amroth · Bozdiyar · Éothéod · Esgaroth · Gondor · Harad · Khand · Rhovanion · Rhudaur · Rhûn ·Rohan · Umbar

Elf krallıkları:

Lindon · Lothlórien · Kuzey Kuyutorman · Ayrıkvadi

Cüce krallıkları:

Belegost · Erebor · Gri Dağlar · Demir Tepeler · Khazad-dûm

Hobbit krallıkları:

Bree diyarı · Ferah Çayırlar · Shire

Ent krallıkları:

Fangorn

Belirsiz halk:

Dorwinion

Düşman krallıkları:

Angmar · Dol Guldur · Isengard · Mordor