[Soru?] Lutfen İçeri Girelim Ve Cevap Verelim (Sunucu Hakkinda)

• Konuyu başlatan DalginOyuncu
  • Başlangıç tarihi

Hangi Sunucu Çok Tutar ?

• Kullanılan toplam oy
    17
D

DalginOyuncu

Ziyaretçi
Merhaba Arkadaslar Ben Bir Sunucu Acmak Istiyorum Fakat En Cok Hangi Sunucu Tutar Bilmiyorum

Sunucu Ozelliklerini Cok Degisik Yapacam.

Size Gore Hangi sunucu Cok Tutar.

1. Survival (Hayatta Kalma)(/sell hand Ile Satis Vb.)
2. HardSurvival (Zor Hayatta Kalma) (KaraKent Benzeri.)
3. Faction (Lapis Satma Ve Klan Kurma)
4. Hard Faction (Lapis Yok. Arsalarda Ciftcilik Ile Para Kazanilacak /sell hand Ile Satilacak. Vb.) (Nomercy Benzeri)
5. Skyblock (/sell hand Ile Satilacak. Market-Arena-PasifMobArena-AktifMobArena)
Seçiminiz Nedir. Soyleyiniz Yukaridaki Ankete.

Arkadaslar Yorum Yapmak Yerine Anketten Oy Verin.

12:00-da Yapmaya Başlayacam.

Son düzenleme:
D

DalginOyuncu

Ziyaretçi
Lütfen Yukarıdaki Anketten Cevapları Seçelim.

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
Faction Veya Skyblock. Diğerlerini Yaparsan Server Batar.

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Hiçbiri.Mineplex gibi bir server tutar.

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Valla Faction, SkyBlock gibi şeyler bana sıkıcı kalıyor, neden?, uzun süren işler olduğu için. survival games gibi hızlı, geçici, bağımlı yaptırıcı bir oyun yapabilirseniz ben SG/Hunger Games diyorum. Ama o bahsettiğiniz MCSG hunger'ı değil bu. Siz görmediğiniz için bilmezsiniz Mineplex'te nasıl olduğunu. Garanti veririm onların Survival Games'leri daha güzel ve daha eğlenceli ve haritası da yeterli boyutta 'küçük'. MCSG'de oynasak, yürü Allah yürü. Bitmiyor ki yol... 8 kişilik bölümde Dünya kadar yerdeyiz. Konuyu değiştirmemek gerekirse Survival Games daha hızlı para kazanmanıza yol açacaktır diye düşünüyorum. Bunun dışında arkadaşlar benden daha iyi bilebilir.

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum Orizon'dan sonra herkes Hard Faction arar oldu. Benim tavsiyem Orizondan esinlenerek yapılmış bir hard faction.

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tutma Bakımından Sana Önerim Faction Fakat Lapisli Sunucuya Karşıyım Yani HardFaction'da Açabilirsin ki HardFaction'da Pek Para Kazanma Umudu Kurma . Ayrıca Sunucunun Farklı Olacağını Söylüyorsun Sonrada , /Sell Hand Komutunu Kullandıracağını Söylüyorsun Ve Nomercy Tarzı Diyorsun ? Biraz Düşünde Yaz :)

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Ruh hali
Türkiye'nin Minecraft'ı artık çirkinleşiyor. Nedeni? Sunucular yüzünden. Tamamiyle faction, survival. Sıkılıyoruz artık. Öyle bir server olması lazım ki, diğer ülkerler de bu serveri konuşsun, bu serverde oynasın. Tıpkı MCSG ve MinePlex gibi. Bakın, MCSG sadece açlık oyunları, MinePlex sadece mini oyun. Baksana. Fikir üretin biraz.

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Türkiye'nin Minecraft'ı artık çirkinleşiyor. Nedeni? Sunucular yüzünden. Tamamiyle faction, survival. Sıkılıyoruz artık. Öyle bir server olması lazım ki, diğer ülkerler de bu serveri konuşsun, bu serverde oynasın. Tıpkı MCSG ve MinePlex gibi. Bakın, MCSG sadece açlık oyunları, MinePlex sadece mini oyun. Baksana. Fikir üretin biraz.
Cidden sıkıldık ya yatıp kalkıp feksın.

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Ben Craftoloji de hala bir umut seziyorum arkadaşlar. Güncel versiyonu olan güzel kendine has özellikleri var bence. Diğer Türkiye'deki popüler sunuculara baksak beş kuruş etmez. İnanın umrumda değil hala reklamlarda gösterilen bir trilyon sunuculara. Hepsi iğrenç, aynı şeyin farklı renkleri... İnsan biraz plugin öğrensin Mineplex gibi güzel şeyler çıkartsın arkadaş... Valla içimizden biri akıllanacak yapacak ya öyle sunucu, bağış yapmazsam neyim...