(SORU) MineCraft Bad Video Cards Hatası | Ne Yapabilirim ?

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba forum severler , benim minecraft'ım 2 gün önce tıkır tıkır çalışıyordu ama şu an çalışmıyor sebebi ise şu ; Ben bilgisayarıma daha yeni format attırdım format attırdıktan sonra bi hatayla karşılaştım minecraft'ta hata şu ; Bad Video Cards hatası bu hataya çözüm bulamadım , hertürlü videoları izledim , herşeyi denedim olmadı.Bana yardımcı olurmusunuz , istediğinizde bilgisayarımla ilgilili özellikleri sunabilirim , şimdiden teşekkürler!

ACİL YARDIM LUTFEN!

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
İşte bende soruyorumya nasıl ? :)
Aygıt Yöneticisine Girip Ekran Kartı Modelini Öğrendikten Sonra Güncel Driver İndireceksin Kendi Sitesinden Olmasına Dikkat Et Mümkünse Güncellemelerden Haberdar Olmak İçin Nvidia Da Neydi Hatırlamıyorum Amd De Amd Catalyst Control Center Uygulamasınıda İndirirsen Daha Makbule Geçer :p

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Aygıt Yöneticisine Girip Ekran Kartı Modelini Öğrendikten Sonra Güncel Driver İndireceksin Kendi Sitesinden Olmasına Dikkat Et Mümkünse Güncellemelerden Haberdar Olmak İçin Nvidia Da Neydi Hatırlamıyorum Amd De Amd Catalyst Control Center Uygulamasınıda İndirirsen Daha Makbule Geçer :p
Ben sana ekran kartımın ismini versem sen ona göre bulup linkini atabilirmisin rica etsem.[DOUBLEPOST=1433234508,1433234359][/DOUBLEPOST]Bana yardım edecek arkadaşlarının dikkatine benim şuanki ekran kartım eski bilgisayarımın yani Windows XP bilgisayarımın ekran kartını kullanıyorum şu an.şu an Windows 7 Ultimate kullanıyorum ve Windows XP ekran kartını kullanıyorum , daha 3 gün önce çalışıyordu minecraft format attıktan sonra böyle bir hatayla karşılastım , bende AMD indirmem gerektiğini biliyorum ama doğrusunu bulamıyorum.Bana yardım ediniz lütfen.[DOUBLEPOST=1433234606][/DOUBLEPOST]
Ekran kartım ; Radeon X1550 Series (Microsoft Corporation - WDDM )[DOUBLEPOST=1433236914][/DOUBLEPOST]Konu güncel , sorun çözülmedi!

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Ben sana ekran kartımın ismini versem sen ona göre bulup linkini atabilirmisin rica etsem.[DOUBLEPOST=1433234508,1433234359][/DOUBLEPOST]Bana yardım edecek arkadaşlarının dikkatine benim şuanki ekran kartım eski bilgisayarımın yani Windows XP bilgisayarımın ekran kartını kullanıyorum şu an.şu an Windows 7 Ultimate kullanıyorum ve Windows XP ekran kartını kullanıyorum , daha 3 gün önce çalışıyordu minecraft format attıktan sonra böyle bir hatayla karşılastım , bende AMD indirmem gerektiğini biliyorum ama doğrusunu bulamıyorum.Bana yardım ediniz lütfen.[DOUBLEPOST=1433234606][/DOUBLEPOST]
Ekran kartım ; Radeon X1550 Series (Microsoft Corporation - WDDM )[DOUBLEPOST=1433236914][/DOUBLEPOST]Konu güncel , sorun çözülmedi!
Güncellemeyi iki haftada bir yapabiliyorsun.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0

Google'a "ATI Radeon X1550 Driver" yazıp indirebilirsin.

Won5

Patates Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bu bağlantıdan Auto-Detect and Install Your Driver seçeneğinden indirip otomatik olarak güncelleyebilirsin.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Google'a "ATI Radeon X1550 Driver" yazıp indirebilirsin.
Link verebilir misin.[DOUBLEPOST=1433238915,1433237788][/DOUBLEPOST]Konu güncel! Sorun hala çözülemedi![DOUBLEPOST=1433238957][/DOUBLEPOST]
Bu bağlantıdan Auto-Detect and Install Your Driver seçeneğinden indirip otomatik olarak güncelleyebilirsin.
Deniceğim sorun çıkarsa size bildiririm.[DOUBLEPOST=1433239157][/DOUBLEPOST]
Şöyle bir sorunla karşılastım,indirdim şöyle bir şey diyor ;