[SORU] Minecraft Realms Nedir ??

Azad Aksoy

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ın mobil versiyonu ile ilgili bir şey kısaca mobil minecraft'da multiplayer diye biliyorum ben

Friedrich

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Realms'ın kelime anlamı zaten "diyar,ülke,kıta" dır.
Minecraft Diyarı gibi Türkçe'ye çevrilebilir.
Eğer google'ye Minecraft Realms diye aratırsan Minecraft Wiki yada Forumları çıkacaktır.

Ayrıca Minecraft Pocket Edition (Mobil Versiyonu)nda açık olan bir bölümdür. Ordan diğer kişilerin "Diyarlarını" görebilirsin.

Örneğin bu video ;

Nate

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Realms'ın kelime anlamı zaten "diyar,ülke,kıta" dır.
Minecraft Diyarı gibi Türkçe'ye çevrilebilir.
Eğer google'ye Minecraft Realms diye aratırsan Minecraft Wiki yada Forumları çıkacaktır.

Ayrıca Minecraft Pocket Edition (Mobil Versiyonu)nda açık olan bir bölümdür. Ordan diğer kişilerin "Diyarlarını" görebilirsin.

Örneğin bu video ;
Teşekkürler. Ayrıca bu Minecraft Realms paraylamı alınıyor ?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sadece mobil değil PC sürümündede var bazı ülkelere gelmiş daha Türkiye gelmedi minioyunlar oynayabilceğin server

DiaronX

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Realms bildiğim kadarıyla sadece biz Premium'lara olacak fakat bilmiyorum bende tam olarak.

AssetGroup

[AF]AloneFellow, Farkı Yaşa.
En iyi cevaplar
0
Evet Arkadaşlar Merak ettim aldım :D Kötümü iyimi yaptım bilmiyorum 10 kişi davet ediyorum Yapmanız gereken
** Realm Krallık Anlamında Kullanıyor Kısaca Türkiyede server nasıl alıyorsak buradaki işlem bu fakat bu Minecrafttın Serverı bildiğin başka makineden çıkmıyor minecrafttan alıyoruz kısaca başka bir yerden almıyoruz.
+ Premium Kullanıcısı olmanız gerekmekte
+ Enson Sürüme geçmeniz gerekmekte last
1. Oyundaki Orjinal Nickkinizi Bana yollicaksınız
2. Nickinizi onayladıktan sonra Realms Butonuna gelip size yolladığım daveti kabul edeceksiniz gelmediyse üstteki mektup pa tıklayarak teyit edebilirsiniz
3. Gerisi kolay giriş yapacaksınız bu kadar