O zaman remote console tarzı plugin bakacaksınArkadaşlar Servera Nasıl Ram Veririz ? İlla .bat ilemi Açıcaz ? .bat İle Açınca Bende Çalışmıyo +Bana Çok İlkel Geliyo![]()
Ben rcon kullanıyorum.O zaman remote console tarzı plugin bakacaksın
Teldeyim şu an :/Link Atarmısın ?
Yanlışlıkla Yazdım Zaten Başkası Göndermiş.Teldeyim şu an :/
Bana rcon karmaşık geliyor beceremiyorumBen rcon kullanıyorum.
Ben BukkitGUI yi bile kullanamadım .sBana rcon karmaşık geliyor beceremiyorum![]()
En basidinde direk jar açBen BukkitGUI yi bile kullanamadım .s
Zaten onu yapıyom. pail ile. Ama bukkit gui ram vermek için gerekiyodu.En basidinde direk jar açsunucuyu kapatırken java'yı sonlandır gitsin
Pail en son 1.5.2'ye çıkmadımı ?Zaten onu yapıyom. pail ile. Ama bukkit gui ram vermek için gerekiyodu.
Ben en son 1.5.2'de kullanıyorum 1.7.2 için çıkmış canım benim beee ebe gideyim hemen indiriyorumYok Artık ._. iyice attın
Böyle Yazıyo Pailin Versionlarında = [1.5.2 Çıkmamış]
Recent files
- B:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.for CB 1.7.2-R0.3 Mar 25, 2014
- B:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.for 1.6.4 Apr 13, 2013
- B:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.for CB 1.4.7-R1.0 Feb 12, 2013
- B:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.for CB 1.4.7-R1.0 Mar 03, 2012
- B:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.for CB 1.0.1-R1 Oct 04, 2011