[SORU] Nasıl Gif Profil Fotoğrafı Yapabilirim? [SORU]

M

MUHDE

Ziyaretçi
.gif olarak bir resimin içine birden fazla frame eklemen gerekiyor bunu photoscape photoshop veya benzer resim yapma programlarından bulabilirsin veya indirmeye üşendin resimleri atıpta otomatik gif yapan resimler var :(

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
.gif olarak bir resimin içine birden fazla frame eklemen gerekiyor bunu photoscape photoshop veya benzer resim yapma programlarından bulabilirsin veya indirmeye üşendin resimleri atıpta otomatik gif yapan resimler var :(
Yani,normalde haraketli.Fakat,forumda profil fotografı olarak koydugumda haraketli deigl onu anlatmaya calıstım.Bazı kisilerde boyle degıl.Bunu nasıl yapabilirim?

Bestia II

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani,normalde haraketli.Fakat,forumda profil fotografı olarak koydugumda haraketli deigl onu anlatmaya calıstım.Bazı kisilerde boyle degıl.Bunu nasıl yapabilirim?
Benim bildiğim kadarıyla boyutunu düşürmen gerek. Bunu Muhdenin dediği programlarla yapabilirsin.Sanırım 50 - 100 KB arasıydı :ha:
50 - 100 KB arası boyutta olan gifler hareket ediyordu PP yapılınca. Ben öyle biliyorum.

M

MUHDE

Ziyaretçi

O forumun bir bugu aslında normalde forum bütün resimleri jpg yapıyor profil resimi olanları sadece :(
Ama bazı gif formatları bir şekilde bugtan falan fistandan geçerek sadece ismini jpg olarak kaydediyor aslında kendisinin içinde frameli 8 bitlik bir gif olarak kalıyor :(
Bkz. Başka bir programdan gif yapmak* :(
Bkz. Başka bir browserden gifi pp yapmak* :(

Benim bildiğim kadarıyla boyutunu düşürmen gerek. Bunu Muhdenin dediği programlarla yapabilirsin.Sanırım 50 - 100 KB arasıydı :ha:
50 - 100 KB arası boyutta olan gifler hareket ediyordu PP yapılınca. Ben öyle biliyorum.

O da olabilir denemedim onu hiç :(

Bestia II

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O forumun bir bugu aslında normalde forum bütün resimleri jpg yapıyor profil resimi olanları sadece :(
Ama bazı gif formatları bir şekilde bugtan falan fistandan geçerek sadece ismini jpg olarak kaydediyor aslında kendisinin içinde frameli 8 bitlik bir gif olarak kalıyor :(
Bkz. Başka bir programdan gif yapmak* :(
Bkz. Başka bir browserden gifi pp yapmak* :(
Ben de herhangi bir yerden GIF indirdiğim de PP yapıyorum fakat hareket etmiyor O zaman PhotoScape ile boyutunu düşürüp PP yapıp deniyorum oluyor.PP Hareketli oluyor.Bence sorun boyutun da GIF'in boyutu küçültülmeli. B)

Bestia II

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Örnek profil fotografı boyutu ne kadardır?
Pek bir bilgim yok fakat indirdiğim GIF hareketli çıkmayınca boyutunu 50 KB'ye kadar küçülterek tek tek deniyorum sonunda bir boyutta hareket etmeye başlıyor.
Bildiğim kadarıyla 30 - 50 KB arası konulan GIF'ler PP de hareketli çıkıyor bir kaç forum da böyle okumuştum.

Bestia II

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi PP'mi PhotoScape ile efekt kullanarak GIF yaptım ve boyutunu küçülterek ilk akydettiğim 63 KB idi fakat PP yapınca hareket etmedi birazcık daha küçülttüm bu sefer 26 KB oldu PP yapınca da hareketli olmaya başladı bu da 30 - 50 KB arası boyutta olan GIF'ler PP yapılınca hareket eder sözünü doğruluyor.

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi PP'mi PhotoScape ile efekt kullanarak GIF yaptım ve boyutunu küçülterek ilk akydettiğim 63 KB idi fakat PP yapınca hareket etmedi birazcık daha küçülttüm bu sefer 26 KB oldu PP yapınca da hareketli olmaya başladı bu da 30 - 50 KB arası boyutta olan GIF'ler PP yapılınca hareket eder sözünü doğruluyor.
Özelden gif resmi atsam onu ayarlayıp bana atsan?

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ben bi gif deniyem bakalim olacak mi [mesaj attiğinda deniyor]
Oldu lan yehu :D

M

MUHDE

Ziyaretçi
192x384 yaparsan forumda gözükebilecek en büyük gif oluyor 2 kere yapmıştım ama düzgün renderle kalite patates olmasın :(

Ve ekliyim şunuda bir kısmı 384 den büyük bir gif koyarsanız jpg olarak renderler forum onu :(