[SORU]Radius Sorusu

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Arkadaşlar bildiğiniz gibi veya bilmediğiniz gibi radius ile oyuncunun etrafını loopluyoruz peki şu mümkünmüdür
oyuncunun arka ön ve yan kısımları looplanabilir mi?

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
İstediğin şey Eventi uygulayan oyuncu dışındaki radius içerisindeki oyunculara yada entitylere yapması mı ? (Anlamadıysan biraz daha açık söyliyeyim = Komutu yada eventi uygulayan oyuncu haricinde diğer oyunculara bir şey olmasını mı istiyorsun ?)

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
İstediğin şey Eventi uygulayan oyuncu dışındaki radius içerisindeki oyunculara yada entitylere yapması mı ? (Anlamadıysan biraz daha açık söyliyeyim = Komutu yada eventi uygulayan oyuncu haricinde diğer oyunculara bir şey olmasını mı istiyorsun ?)
hayır istediğim oyuncunun ön kısmı yani baktığı yeri 5x5 10x10 vs şeklinde looplamak ve o bloğu değiştirmek[DOUBLEPOST=1436525071,1436524970][/DOUBLEPOST]
Ya bir şey soracağım.Skriptte menü yapıyoruz ya,menüdeki iteme tıklayınca nasıl yeni bir menü açtırabiliim.?Ayrıca tıklayınca nasıl mesaj yollarım.Ve menüdeki itemin altına nasıl satırlı yazı yazarım (1 satırı aşamıyorum çözemedim hala)
Ve konuya bakarsam,cevap verilmiş zaten :/
Edit 2.başka menü açmayı buldum.Tek sorunum buınlar :
Ayrıca tıklayınca nasıl mesaj yollarım.Ve menüdeki itemin altına nasıl satırlı yazı yazarım (1 satırı aşamıyorum çözemedim hala)
PHP:
format slot 10 of player with 31:1 named "&a123123" with lore "&a123123TL" to close then run "command"

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
hayır istediğim oyuncunun ön kısmı yani baktığı yeri 5x5 10x10 vs şeklinde looplamak ve o bloğu değiştirmek[DOUBLEPOST=1436525071,1436524970][/DOUBLEPOST]
PHP:
format slot 10 of player with 31:1 named "&a123123" with lore "&a123123TL" to close then run "command"
Onu yaptım kardeşim :) Sorunum sadece itemin üstüne gelince yazı yazması 3-58 satırlı olarak.Benimki sadece bir satır :/ Mesaj yollamayı ve diğerlerini çözdüm

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Legendwh loreyi diyorsan bir alt satira inmek icin || yaz ve cumlene devam et.

HTC One X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Bu arada Mhawthor şu olabilir :

loop blocks in radius 5 of target block

HTC One X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi