Soru Skript Hatası Ney

Creeper1111

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kod:
command /ogrenci:
    trigger:
        execute console command "/manuadd %player% ogrenci"
        execute console command "/money take %player% 50000"

Bu Sekilde Bir Sey Yapmayı Denedim Skript Daha Yeni Yazma Basladım Hata Veriyor Nasıl Çözebilirim
İstegim /öğrenci Komutu İle Oyuncuyu Group Managerde Ogrenci Groupuna Eklesin Ve 50k Parasını Alsın

Creeper1111

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bu kodun amaci ne peki ben soyle anladim ogrenci bolumune eklediginde 50000 alacaksin
Kodun Amacı Ben Serverimde Rutbe Sistemi Kullanıyorum Rütbelere Ozel Hammadde Yapmak İcin Plugin Yerine Skript Kullanmayı Tercih Ettim Yani Oyuncular /ogrenci Yazıp Öğrenci Rütbesine Atlayınca Group Managerde Ogrenci Groupuna Aktarılacak Ve Oyundaki Parasından 50000 alınacak yani azaltılacak

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
command /ogrenci:
    trigger:
        execute console command "manuadd %player% ogrenci"
        execute console command "money take %player% 50000"
Hata göremedim bide bunu dene

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kodun Amacı Ben Serverimde Rutbe Sistemi Kullanıyorum Rütbelere Ozel Hammadde Yapmak İcin Plugin Yerine Skript Kullanmayı Tercih Ettim Yani Oyuncular /ogrenci Yazıp Öğrenci Rütbesine Atlayınca Group Managerde Ogrenci Groupuna Aktarılacak Ve Oyundaki Parasından 50000 alınacak yani azaltılacak
Player's money, vault plugininin olmasına rağmen çalışmadığından ben de ilk başta seninle aynı hatayı yapmıştım. Eğer money take kullanırsan oyuncunun parası hiçbir sınır olmadan eklilere düşer.

Creeper1111

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Boşlukları sil ve boşlukları taba basarak yap.

Kod:
command /ogrenci:
[tab]trigger:
[2kereTab]execute console command "manuadd %player% ogrenci"
[2kereTab]execute console command "money take %player% 50000"
Boslukları Zaten tab ile koydum
Player's money, vault plugininin olmasına rağmen çalışmadığından ben de ilk başta seninle aynı hatayı yapmıştım. Eğer money take kullanırsan oyuncunun parası hiçbir sınır olmadan eklilere düşer.
Money take yerine ne önerirsin nasıl - lere düşmelerini engelleyebilirim Yada 50000 paraları olmadan bu komutu kullanmalarını engelleyebilirmiyim ?

KralDerT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
command /ogrenci:
    trigger:
        if player's money is greater than or equal to 50000:
            execute console command "/manuadd %player% ogrenci"
            remove 50000 from the player's money
        else:
            send "&250k paran olmazsa ogrenci olamazsin!" to player
çalışacağına inanıyorum burda eğer yazan kişide ilk olarak 50k parası varsa öğrenci yapıyor ve 50k alıyor yoksa para yok diye mesaj tıyor

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Boslukları Zaten tab ile koydum

Money take yerine ne önerirsin nasıl - lere düşmelerini engelleyebilirim Yada 50000 paraları olmadan bu komutu kullanmalarını engelleyebilirmiyim ?
Bilmiyorum bunu için bir saatten fazla uğraştım. Sunucumda Vault da vardı. Yine de sen bi' remove 50000 from %player's money% kodunu deneyebilirsin ya da players money i bir şeye eşitleyip onsan 50000 çıkartırsın.

Creeper1111

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kod:
command /ogrenci:
    trigger:
        if player's money is greater than or equal to 50000:
            execute console command "manuadd %player% ogrenci"
            remove 50000 from the player's money
        else:
            send "&250k paran olmazsa ogrenci olamazsin!" to player
çalışacağına inanıyorum burda eğer yazan kişide ilk olarak 50k parası varsa öğrenci yapıyor ve 50k alıyor yoksa para yok diye mesaj tıyor
Ne İse Yaradıgını Anladım Fakat Hala Bir Hata Veriyor
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu Hatayı Alıyorum