[Soru] Steam En Son Birlikte Oynadığımız Kişiler?

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Steam'de birlikte oyun oynadığımız kişilere nasıl bakarız?
Bir yerden o kişi ekli olmasa bile bakma ayarı vardı ama hatırlamıyorum..​

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
CS:GO alırsan sen olacaksın.
Bende gerçekten çok istiyordum CS : GO yu. Eskiden anılarım da vardı CS 1.6 ile ilgili. Çok seviyordum oyunu. Sonra aldım ve 2 haftada tamamen soğudum ve dün oyunu tamamen bilgisayarımdan kaldırdım. Seni sadece sinir sahibi yapacak ve strese gireceksin. Alma / aldırma bence CS : GO. Rekabetçide "smurf" denilen gümüş rütbeli profesyonellerin seni oyundan soğutması mı yoksa v elet topluluğunun senin takıma gelmesi mi ? Ne ararsan var.

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende gerçekten çok istiyordum CS : GO yu. Eskiden anılarım da vardı CS 1.6 ile ilgili. Çok seviyordum oyunu. Sonra aldım ve 2 haftada tamamen soğudum ve dün oyunu tamamen bilgisayarımdan kaldırdım. Seni sadece sinir sahibi yapacak ve strese gireceksin. Alma / aldırma bence CS : GO. Rekabetçide "smurf" denilen gümüş rütbeli profesyonellerin seni oyundan soğutması mı yoksa v elet topluluğunun senin takıma gelmesi mi ? Ne ararsan var.
sen şanslısın ben durduk yere ban yedim

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
sen şanslısın ben durduk yere ban yedim
CSGO demek rekabetçi demek değil. Ben 300 saat csgo oynadım. Tamamı fun server. Asla rekabetçi girmedim. Girmem de.
Yani CSGO'yu yorumlarken sadece rekabetçiyi düşünmeyin.

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Konudan saptık konuya dönelim :/

Steam'de birlikte oyun oynadığımız kişilere nasıl bakarız?

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Sorunu çözdüm çaktırmayın konu kilitlenmesin mesajlar gider :kaş:
(şıka yapıyom susturmayın api)