[SORU] ve [ACİL] Windows 10'umu Sıfırlayacağım, Program ve Tema Önerin

wolfenstrike

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Google Chrome , Ama Windows 10 KULLANMA! Sebebi İse Windows10 Bir Süre Sonra Bilgisayarında Sorunların Çıkar , Açılmaz Format atmak zorunda Kalırsın
Bende aynısı oldu O kadar Şey gitti PC'de ama Windows 10 Kullanmamanı Tercih ederim.
Sorun Windows'ta değil sende. Windows'a ulaşamayınca verilerine ulaşamadıysan bu zaten tecrübesiz biri olduğunu gösterir. Dünyanın en çok kullanılan işletim sistemine sorun çıkarır demeniz ayrı bir konu zaten. Çamur atmayı bırakın şu Windows'a, önce kullanmayı öğrenin.

Windows 10 yaptım videoda 60 fps sabit alırken her programda 12 fps sabit almaya başladım benim single language tekno seyir single language ile ilgili bir şey demişti ama
Farklı ekran kartı sürücüsü denemeni tavsiye ederim, gerekirse beta sürücülerinide dene.

@WitherLegend Windows'a kurulan iconpackler XP'den beri kalıntı bırakan hantal iğrenç eklentiler bana göre. İconpack kurmadan kullanmanı tavsiye ederim. Değişik bir tarayıcı arıyorsan Opera önerebilirim, gayet seridir.

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Steam için Steam Air temasını kullanabilirsin. Chromium tabanlı browserlar ram konusunda çok kötü ve kişiselleştirme bakımından yetersiz kalıyor ben uzun yıllardır Firefox kullanıyorum ve herkesede gönül rahatlığıyla öneriyorum. Güvenlik konusunda Chrome'un daha iyi olduğunu savunmakta biraz yanlış sonuçta Tor project browser'ı Firefox üzerine entegre edilmiş bu bakımdan güvensiz olsaydı böyle bir proje ortaya çıkmazdı. Öneri medya programı olarak VLC Media Player'ı öneriyorum. Windows'un saçma playerlarından kat kat iyi ve stabil çalışmakta.
Google chrome açığı olan unity wb playerları desteklemediği için güvenli. Bu arada k-lite codec pack yüklenince windows media playerda vlc media playerdan daha iyi olacaktır. Vlc media player reklam eklentileri yükleyen bir çöp program.

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Google Chrome , Ama Windows 10 KULLANMA! Sebebi İse Windows10 Bir Süre Sonra Bilgisayarında Sorunların Çıkar , Açılmaz Format atmak zorunda Kalırsın
Bende aynısı oldu O kadar Şey gitti PC'de ama Windows 10 Kullanmamanı Tercih ederim.
Windows'un adını kötülemeye çalışma, 2-3 yıldır kullanıyorum Windows 10 Preview sürümünde sorunlar vardı fakat normal sürüme geçince düzeldi.Senin sorunun bu.
Google chrome açığı olan unity wb playerları desteklemediği için güvenli. Bu arada k-lite codec pack yüklenince windows media playerda vlc media playerdan daha iyi olacaktır. Vlc media player reklam eklentileri yükleyen bir çöp program.
VLC Media Player'de de istersen engelleyebiliyorsun.
Windows 10 yaptım videoda 60 fps sabit alırken her programda 12 fps sabit almaya başladım benim single language tekno seyir single language ile ilgili bir şey demişti ama
Dostum ekran kartı sürücülerini güncelle sıkıntı yok.