[SORU] Windows 10 ISO olarak nasıl indirilir ??

_AcaRz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 keredir deniyorum ama olmuyor bu sefer iso olarak denemek istiyorum
nasıl indirebilirim ??

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Knk senin Windows c: de gizli klasörleri gösterince Windows.-BT mi ne yoh mi

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
qnq skypetan anlatsana :C
Of kardeşim attım linki altü üstü indiriceksin açıcaksın otomatik yüklüyor cevap bukdr basitken senin uğraşma çaban ne anlamıyormusunuz o dosya sadece update için gerekli birleşenelri içeriyor %100 %100 win 10 içinde değil ve siz bunu erkenden indirmeye çalışırsanız sıranız gelmeden bazı update hatalarıyla karşılaşıyorsanız herkes değil ama birkere bu hatayla karşılasırsan artık istesende update yapamıyorsun sagolsun bana öyle oldu bu yüzden tek çare iso ha yok hayla qnq skypediosan ben bir şey demiyorum insanca anlattım.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Of kardeşim attım linki altü üstü indiriceksin açıcaksın otomatik yüklüyor cevap bukdr basitken senin uğraşma çaban ne anlamıyormusunuz o dosya sadece update için gerekli birleşenelri içeriyor %100 %100 win 10 içinde değil ve siz bunu erkenden indirmeye çalışırsanız sıranız gelmeden bazı update hatalarıyla karşılaşıyorsanız herkes değil ama birkere bu hatayla karşılasırsan artık istesende update yapamıyorsun sagolsun bana öyle oldu bu yüzden tek çare iso ha yok hayla qnq skypediosan ben bir şey demiyorum insanca anlattım.
Nasıl yani hocam oradaki setup hatalara mı sebep oluyor??

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nasıl yani hocam oradaki setup hatalara mı sebep oluyor??
Hayır orası tam değil update tamamlanmadan zaten setup dosyasını çalıştıramazsın hata verir eğer ordan yüklediysen yüklendiyse problem yok ama herkezde yüklenmiyor bu yüzden herkezde çalışan iso yükleyin diyorum en basidi