Sorular Sorular Sorular

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Sizlere Birkaç Soru Sormak İstiyorum

1. Lapis Kırarken Aşırı Derece Düşük Bir İhtimalle 320 Diamond Çıkma Ve Bu Tüm Sunucuda Mesaj Olarak Geçecek Örn: YasirUS Adli Oyuncu 1 Lapisten 320 Diamond Çıkardı Gibi

2. Sunucuda Ateş Olacak Birilerini Yakabilecek Fakat Ormanın Yanması Engellenecek

3. ddos Bot Koruması Olarak Ne Önerirsin Ücretlide Olur Ama Kesinlikle Ddos Ve Bot Atılamasın

4.Eskiden Bir Serverde Vardi Her Oyuncunun Kenarında 2Npc Oluyordu KillAurayı Anında Atıyordu Bu Hangi Pl İle Yapılabilir ?

Şimdiden Teşekkürler

Son düzenleme:

arifoyun

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 Lapisten 320 Elmas Çıkmasıyla Sunucuyu Batırabilirsin.

Bot Atılmasın Diyosan AntiBotUltra Kullan Bot Durumunda Sunucuyu Whitelist Açar Bot Bitince WHitelist Off yapar.

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Virgüllü Bir İmkan İstiyorum Yani 2000 De Bir Gibi

İkonia Anti Bot Buldum Onu Kullanacağım Ddos Hakkı'nda Bilgisi Olan

arifoyun

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
PhoenixAntiCheat Pluginini Kullan Killaura Durumunda Biri Vs Atarken Asagıda Phoenix diye bisey yazıcak Killaura ona vurunca Kickliyor. Not: sunucuyu Yorabilir Ve Lag Yapabilir.

2000 De Bir Olsada 320 Elmas çok fazla Sunucu Batabilir.

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşte Ben Lag Yapmayan Pluginleri İstiyorum Ücretlide Olabilir

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
1)
Kod:
on break of a lapis ore:
    chance of 0.0001%:
        give 320 diamond to player
        send "%player% Lapis Kazarken 320 Elmas Kazandı." to all players
Gibi bir şeyler sanırım.
2) SafeFire plugini ile yapılabilir.
4) Phoenix Anti-Cheat plugini ile yapılabilir.

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. Lapis Kırarken Aşırı Derece Düşük Bir İhtimalle 320 Diamond Çıkma Ve Bu Tüm Sunucuda Mesaj Olarak Geçecek Örn: YasirUS Adli Oyuncu 1 Lapisten 320 Lapis Çıkardı Gibi.

Hm. oldukça mantıklı adam diamond alıyor ve aşağıda lapis aldı diyor :) dat güzel fake.

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. Lapis Kırarken Aşırı Derece Düşük Bir İhtimalle 320 Diamond Çıkma Ve Bu Tüm Sunucuda Mesaj Olarak Geçecek Örn: YasirUS Adli Oyuncu 1 Lapisten 320 Lapis Çıkardı Gibi.

Hm. oldukça mantıklı adam diamond alıyor ve aşağıda lapis aldı diyor :) dat güzel fake.
Farketmemisim :D Düzeltiyorum