mübarek daha önceden de denedim yani ne bileyim bi 5-6 ay önce o zaman sorun yaşamadıydım :/Open gl sorunun var
etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Quesky nin dedigini yapmaya calıs javanı silip yeniden yükle minecraftını silipde yeniden yükle.mübarek daha önceden de denedim yani ne bileyim bi 5-6 ay önce o zaman sorun yaşamadıydım :/
Konuna gerekli cevabı yazdım bir bakarsan sevinirimmübarek daha önceden de denedim yani ne bileyim bi 5-6 ay önce o zaman sorun yaşamadıydım :/
İman+Bir damla zemzem suyuZemzem suyunu yapmak için h2o'ya ek olarak ne katmalıyım?
H2O su ise h ile o yu birleştirelim sınırsız su olsun?
Kendileri hakiki ks'cidir.Neden Hep Lolde Pentami Çalıyorlar![]()
Zannetmem"Spigot Eklenti Yapımı" dersleri çeksem izlenir mi?![]()
Ölçedimki??sky factory'de topplu kırma nasıl yapılır??? @Quesky
Hiç oynamadımsky factory'de topplu kırma nasıl yapılır??? @Quesky
Gökyüzünün mavi görünmesinin tek sebebi kırılma hadisesidir.Neden gökyüzü mavi?
Ben tanimamak oniAvatarımda ki adam kim?
bana nir cevap vermionİman+Bir damla zemzem suyu
Kendileri hakiki ks'cidir.
Zannetmem
Ölçedimki??
Hiç oynamadım
Gökyüzünün mavi görünmesinin tek sebebi kırılma hadisesidir.
Güneş ışınları atmosfere girdiğinde atmosferdeki gaz moleküllerine ve toz parçacıklarına çarparak saçılır. Gün ışığı değişik dalga boylu birçok ışından oluşur. En kısa dalga boylu mavi ışınlar atmosferin üst tabakalarındaki küçük parçacılar tarafından hemen saçılırlar. Fakat kırmız ışık (ki en büyük dalga boylu ışıktır!) saçılmak için daha büyük parçacıklara çarpmak zorundadır.
Gökyüzü açık olduğunda, mavi ışık diğer ışıklara oranla en fazla saçılan ışıktır. Bu yüzden de gökyüzü mavi görünür.Alıntıdır.
Ben tanimamak oni
Kusura bakma sorunu telefondayken görmedimH2O su ise h ile o yu birleştirelim sınırsız su olsun?