[SORUN]Bilgisayarımda bilinmeyen bi sorun var

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Merhaba. şu an bir tane daha yaşadığım bi sorun var. Bilgisayar tepkisizce ekran gidip geliyor.
Sadece şunu sormak isterim. Kablodan alakalı olabilirmi ? eski kablom daha büyüktü şuanki kablom biraz küçük. 21 inc(sanıyorum) ekranım var.
Ve max 1600x!???!?(yazmaya üşendim) kullanabiliyorum.
Bu kablodan kaynaklanıyor olabilir deyilmi ?

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Daha fazla detay vermen lazım. Bu sorun yazılımsal mı yoksa donanımsal mı anlamam gerek yoksa yardımcı olamam.
Ek olarak driver güncellemelerini kontrol edebilirsin.
Nvidia Ekran kartı için :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

AMD Ekran kartı için :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Şu bilgiyi de vermek isterim. Medyaya format attırmadan önce şöyle bi durum oldu. Kablom kopmuştu (ekran kablosu) onun yerine daha deyşik bi kablo aldık ona baktığımda 1600 max ekran oluyordu. +Amd de de bi sorun olabilir.
Ama şunu söyleyim kesinlikle yazılımsal. Çünkü adam öyle kötü format atmışki roblox gibi oyunları indiremiyorum hata alıyorum
Kendim formatı attığımda Maşşallah 1 yıl dayanıyordu.
Medyanın kesinlikle yanlış formattı attığından dolayı amd nin önemli dosyaları yok. Amd nin konsoluna ulaşamıyorum. Peki sen link verebilirmisin ? Çünkü bana AMD driveri lazım. (şu an bilgisayarı AMD ve ara sıra amd yanıt vermeyip sorun çıkıyor.Onu güncellemem gerektiğini kesinlikle biliyorum.

amd EKRAN kartı için teşekkürler!

ŞUNU FARKETTIMKI ADAM NVIDA ATMIŞ! AMA AMD YANIT VERMEMESI !?
(şu an beyni error yedi )

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Şu bilgiyi de vermek isterim. Medyaya format attırmadan önce şöyle bi durum oldu. Kablom kopmuştu (ekran kablosu) onun yerine daha deyşik bi kablo aldık ona baktığımda 1600 max ekran oluyordu. +Amd de de bi sorun olabilir.
Ama şunu söyleyim kesinlikle yazılımsal. Çünkü adam öyle kötü format atmışki roblox gibi oyunları indiremiyorum hata alıyorum
Kendim formatı attığımda Maşşallah 1 yıl dayanıyordu.
Medyanın kesinlikle yanlış formattı attığından dolayı amd nin önemli dosyaları yok. Amd nin konsoluna ulaşamıyorum. Peki sen link verebilirmisin ? Çünkü bana AMD driveri lazım. (şu an bilgisayarı AMD ve ara sıra amd yanıt vermeyip sorun çıkıyor.Onu güncellemem gerektiğini kesinlikle biliyorum.

amd EKRAN kartı için teşekkürler!

ŞUNU FARKETTIMKI ADAM NVIDA ATMIŞ! AMA AMD YANIT VERMEMESI !?
(şu an beyni error yedi )
Konuda ekran kartını belirtmemişsin. O yüzden 2 ekran kartı gpu üreticisininde driver güncelleme programlarını ekledim. Lütfen sorunların çözüldüğünde ilk yazdığın postun altına sorunu şu yollarla çözdüm yazarsan diğer konuya bakan arkadaşlarda cevap bulabileceklerdir. Önceki minecraft sorununa'da çözümü eklersen sevinirim.