(Sorun) Bir Kod Neden Çalışmaz?

Thepoisonn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Web yerine armor_stand yazınca olmuyor?
execute @e[type=Arrow] - - - summon ArmorStand - - - diye bir komur bloğu daha ekle fillclockka

hatta /entitydata @e[type=ArmorStand] {NoGravity:1} yazda düşmesin armorlar görünmezde yapıver tabi ne yapmak istediğini bilmiyorum tahminime göre yazdım bunu :S

Enfalx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
execute @e[type=Arrow] - - - summon ArmorStand - - - diye bir komur bloğu daha ekle fillclockka

hatta /entitydata @e[type=ArmorStand] {NoGravity:1} yazda düşmesin armorlar görnmezde yapıver tabi ne yapmak istediğini bilmiyorum tahminime göre yazdım bunu :S
Deniyorum bir şeyler :(.Durumu da kurtaramadım(idare eder en azından).Bazı devreler öldü falan işte :).

Enfalx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
aklında nasıl bişe var ne yapmaya çalışıyorsun bir mahsuru yoksa söylede yardımcı olabilirim belki :(
Havada armor stand oluşturmaya çalışıyorum(Armor standı herkes kullanıyor ama ben bir türlü koyamadım :sinirli:.).Armor stand summonlamak amacım ama ne setblock ne summon ne de fill ile olmuyor.UUID geçersiz diye bir hata veriyor hâla :ha:.

Thepoisonn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Havada armor stand oluşturmaya çalışıyorum(Armor standı herkes kullanıyor ama ben bir türlü koyamadım :sinirli:.).Armor stand summonlamak amacım ama ne setblock ne summon ne de fill ile olmuyor.UUID geçersiz diye bir hata veriyor hâla :ha:.
kullandığın komutu paylaşır mısın belki onda bir sorun vardır

Thepoisonn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
S

Sağol fark ettim sorunu az önce.Düzelttim de bir sıra boyunca çıkarmak için fill kulanmam gerekiyordu değil mi?
pek anlamadım demek istediğini ama execute ile summon yazıp standları tam okun üstüne summonla

demek istediğini şimdi anladım evet fill :D