Emohanye
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Sen neden rehbersin?her servere girdimmi mutlaka sorarım bunu SA
SA
sa
Kim rehber?
Sen neden rehbersin?her servere girdimmi mutlaka sorarım bunu SA
SA
sa
Minecraft neden küpden olmuştur.Neden oval değil ?
Konu açıcam minecraft online jobs ile ilgili oraya yardımcı olursan sevinirim burdaki konu uzamış takip etmesi zor olmuş
Javayla yapılmış küpten olmayan oyunlar var ?Neyse şaka bi yana.Hacı benim CrazyCraft var void's wrath'dan.Sistemim kaldırır %99.9999,9 eminim.Fakat oyuna girince bi yerde takılıyor ve hiç ilerlemiyor.2-3 Mod çıkardım bu sefer finishng up da kalıyor devam etmiyor.Sorun nasıl çözülür ?Minecraft,pixel ve Java oyunu olduğu için küpden yapılmıştır.Her pixel,dörtgen şeklinde olduğundan dolayı pixel oyunda oval olmaz.
Javayla yapılmış küpten olmayan oyunlar var ?Neyse şaka bi yana.Hacı benim CrazyCraft var void's wrath'dan.Sistemim kaldırır %99.9999,9 eminim.Fakat oyuna girince bi yerde takılıyor ve hiç ilerlemiyor.2-3 Mod çıkardım bu sefer finishng up da kalıyor devam etmiyor.Sorun nasıl çözülür ?
Orjinal indirdim olmadı crack indirdim olmadı.Başka nerden indirebilirimki.Modlar hakkında fazla bir şey bilmesemde modda bir sorun olabilir.Daha tanınır bir siteden indirmeyi dener misin?
Java oyunları genelde pixel ve küpten yapılıyor ondan dedim.
Modu başka bir siteden indirmeyi dener misin?