SORUN ÇÖZÜLDÜ

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uğraşırsam yaparım aslındada Galaktik alfabe kullanıyo onuda tam bilmiyorum.
Yapsanız bile işe yaramaz anlamsız yazılar çıkar mesela hayvanlar dostumdur yazıyor
bunun texture packinde rastgele veriyor sadece bunları belirli yapan bir mod olsa ve ingilizce filan yazsa iyi olabilirdi

darkblades02

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İşte yapmaya çalışabilirim diyorum aslında bütün kombinasyonları yapsan kesin sonuç çıkar.

darkblades02

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Türkçeye uyumlu diğildir font eklemen lazım ona uyumlu.Bi minecraft türkçeye uyumlu font bul onu at sonra texture packe yazılar değişecektir ama o harfler şekil olmıyacak.İşim olmadığı zaman yapabilirm eclipse falan var yani.:D Bi arada plugin kodlıyım diye düşündüm ama craftbukkiti indiremiyoruz 1.8 sürümünü.

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Türkçeye uyumlu diğildir font eklemen lazım ona uyumlu.Bi minecraft türkçeye uyumlu font bul onu at sonra texture packe yazılar değişecektir ama o harfler şekil olmıyacak.İşim olmadığı zaman yapabilirm eclipse falan var yani.:D Bi arada plugin kodlıyım diye düşündüm ama craftbukkiti indiremiyoruz 1.8 sürümünü.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
burdan craftbukkit 1.8 seç

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne diyelim iyişallah yaparsınız bu enchant modunu :D
edit:forgemi daha iyi bukkit sunucumu yoksa sademi? yada farklılarıda varmı söylerseniz iyi olur

darkblades02

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Forge modlu oluyo ama Forge + Bukkit yapabilirsiniz öle bir şey var hem mod hemde plugin kullanıyorsunuz öyle pek çok server gördüm.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne diyelim iyişallah yaparsınız bu enchant modunu :D
edit:forgemi daha iyi bukkit sunucumu yoksa sademi? yada farklılarıda varmı söylerseniz iyi olur
Forge: Minecraft'a mod yüklemeye yarayan araç.
Bukkit: Minecraft sunucu programı diyebilirim. Adının bu konularda geçme sebebi pluginler. Pluginler tek oyunculuya yüklenemez, sadece sunuculara yüklenebilir. Bu yüzden benzer görünüyorlar fakat bence aslında çok alakasız şeyler.
Mod yüklemiyorsan Forge yüklemenin bi anlamı olmaz. Veya plugin kullanmayacaksan bukkit kurman saçma olur :)

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forge: Minecraft'a mod yüklemeye yarayan araç.
Bukkit: Minecraft sunucu programı diyebilirim. Adının bu konularda geçme sebebi pluginler. Pluginler tek oyunculuya yüklenemez, sadece sunuculara yüklenebilir. Bu yüzden benzer görünüyorlar fakat bence aslında çok alakasız şeyler.
Mod yüklemiyorsan Forge yüklemenin bi anlamı olmaz. Veya plugin kullanmayacaksan bukkit kurman saçma olur :)
Atıyorum bir şeyin plugini henüz çıkmadı ama modu var modunu kurarsın? faydası var gibi
ama vanilla seviyorum ben