GameKingTr59
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Featherboard kaldırdım ve sunucumda 1.8 ile girince böyle bir bug oluyor. Çözümü bilen varsa ve yardımcı olabilirse şimdiden teşekkürler.
öncelikle @FurkanYLMZ flood yapmayın ayrıca sadece craked ile olan bir sorun değil bazı sürümler uyumsuz spigot üzerinden en güncel sürümü satın alın ve serverinize atın sorun olmucaktır veya config.yml config versiyonu ile uyumsuzdur featherboard sürümü.Featherboard crackliyse olması normal
Iphone 6s Plus cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Kardeşim tapatalkda bir sorun oluştu yoksa amacım flood yapmak değil. Gelelim plugine, orjinal bir featherboard sorun yaşatmaz, yıllardır kullandığım plugini banami anlatıyorsunöncelikle @FurkanYLMZ flood yapmayın ayrıca sadece craked ile olan bir sorun değil bazı sürümler uyumsuz spigot üzerinden en güncel sürümü satın alın ve serverinize atın sorun olmucaktır veya config.yml config versiyonu ile uyumsuzdur featherboard sürümü.
ahh hakaretmi yoksa o laflar? bukadar laf sokma cabası nedir acaba?Kardeşim tapatalkda bir sorun oluştu yoksa amacım flood yapmak değil. Gelelim plugine, orjinal bir featherboard sorun yaşatmaz, yıllardır kullandığım plugini banami anlatıyorsunAyrıca bu plugin ücretli bir plugindir satın almadığı sürece son sürümünü atamaz? Bilip bilmeden yorumlar atmayın bari atıyorsunuz yaşınızı bukadar çok belli etmeyin rica ediyorum.
Yaşın belli oldu, max 14/15. Kullandığın üsluplardan belli, bu yaştaki insanlarla sanal üzerinden pek tartışmak istemiyorum çoğu klavye artistliği yapar. Bence crack nasıl yazılıyo onu öğren biahh hakaretmi yoksa o laflar? bukadar laf sokma cabası nedir acaba?
ben nerden bileyim sorun olduğunu ve ayrıca featherboard craked kullan demedim satın alın öle deneyin dedim dikkatli okuyunuz.
ve craked eklentiler bazen hatalı bazende çalışıyor ama ben adama orjinal almasını önerdim farkındaysanız. neyse tartışma yaratmaya gerek yok iyi günler . iyi forumlar..
evet anlıyorum sizi ben orda nededim iyi günler iyi forumlar dedim siz tartışma yapmaya başlıyorsunuz ve hakaret ben size laf atmıyorum siz ne hakla bana böle laflar atıyorsunuz ayrıca craked yazıyorum evet yazma tarzım böyle siz buna karışamazsınız ben size karışmıyorum ayrıca düşünce özgürlüğü var.Yaşın belli oldu, max 14/15. Kullandığın üsluplardan belli bu yaştaki insanlarla sanal üzerinden pek tartışmak istemiyorum çoğu klavye artistliği yapar. Bence crack nasıl yazılıyo onu öğren biHer crackli plugin çalışmıyor diye bir şey yok evet fakat Featherboard da pek çok hatalar oluşuyor bu kesin bir bilgidir.
Kurduğun cümleler beni benden aldı bence bir diksiyon kursuna yazılmalısın. O halde özgürce düşünebilirsin,evet anlıyorum sizi ben orda nededim iyi günler iyi forumlar dedim siz tartışma yapmaya başlıyorsunuz ve hakaret ben size laf atmıyorum siz ne hakla bana böle laflar atıyorsunuz ayrıca craked yazıyorum evet yazma tarzım böyle siz buna karışamazsınız ben size karışmıyorum ayrıca düşünce özgürlüğü var.