Sorun lütfen bilenler cevaplasın

BraveHeart34

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bugün pes 2015 oynarken bilgisayar bi anda bi siyah ekran geldi ve siyah ekranda böyle bir hata verdi:
Reboot and Select proper Boot device or
açılmadı bilgisayar daha sonra ben okula gittim şimdi geldim pc yi açtım açıldı hatasız fakat kasadan eskisi gibi ses gelmiyor eskiden baya ses geliyordu fakat şimdi gelmiyor pc dede bi hata vermedi sizce neden ?
İşlemci fanı filan bir şey olmuş olabilirmi ? zararlı olurmu pc ye kapatayımmı pc yi ?

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bir zarar olmaz diye düşünüyorum.
Mavi ekranlar sinir bozucudur ama zararsızdır.

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
O sein hardiskiniden kaynaklanan bir sorun bu ya kabloları gevşemişdir yada bilgisayarında virus varsa (umarım yoktur) yada hdd bozulmuş olABİLİR

BraveHeart34

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
O sein hardiskiniden kaynaklanan bir sorun bu ya kabloları gevşemişdir yada bilgisayarında virus varsa (umarım yoktur) yada hdd bozulmuş olABİLİR
bu Reboot and Select proper Boot device or zaten hardisske le alakalı sizce ne yapayım ses fazla gelmiyor[DOUBLEPOST=1418145986,1418145945][/DOUBLEPOST]mavi ekran gelmedi

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
bu Reboot and Select proper Boot device or zaten hardisske le alakalı sizce ne yapayım ses fazla gelmiyor[DOUBLEPOST=1418145986,1418145945][/DOUBLEPOST]mavi ekran gelmedi
Zaten bilgisayarın ses gelmemesi daha iyi ama muhtemelen şöyle oldu:
Sen pes oynarken farkında olmadan kasana bir tekme attın ve Hdd yerinden cıktı sonra noluyo lan diyerek tekrar acıp kapadıktan sonra bi tekme daha attın ve kablolar biribirine temas etti Hem Hdd gevsek sanırım bir kontrol et yada kabloları gevşek[DOUBLEPOST=1418146203][/DOUBLEPOST]
Mavi ekran sistem hatalarıdır seninki donanım hatası muhtemelen

BraveHeart34

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Zaten bilgisayarın ses gelmemesi daha iyi ama muhtemelen şöyle oldu:
Sen pes oynarken farkında olmadan kasana bir tekme attın ve Hdd yerinden cıktı sonra noluyo lan diyerek tekrar acıp kapadıktan sonra bi tekme daha attın ve kablolar biribirine temas etti Hem Hdd gevsek sanırım bir kontrol et yada kabloları gevşek[DOUBLEPOST=1418146203][/DOUBLEPOST]
Mavi ekran sistem hatalarıdır seninki donanım hatası muhtemelen
yok bugüne kadar hayatta kasaya tekme atmadım ama endişeleniyorum eskiden aşırı ses geliyordu şimdi ses gelmiyor fanlarda sorun varmıdır acaba

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Kablolar gevsek olabilir. Boot etmek icin bios uzerinden sadece harddiske izin verilmis. Kucuk bir temassizlik yuzunden boot edecek bir aygit bulamamis

K013 cihazımdan gönderildi

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
!
(Bilgisayarımdan ses geliyor yardım !!) diye başlıklar oluyor kurtulmak için ama sen bilgisayarımdan ses gelmiyor yardım diyorsun acıkcası bilgisayardan ses gelmesi daha kötü o biraz tuhafıma gitti sadece :D
Asil ses gelmemesi kotu. Fanlar cliamazsa islemci fazla ısınır. Omru azalir