(Sorun) Merhaba dostlar DeluxChat ile başım belada!

Crosevice

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk olarak selamun aleyküm beyler deluxchat plugini elimde mevcut.. GroupManager kısmındaki guruplar falan tamam
deluxchat'tende fromatları ayarladım GroupManager'deki gurup'lara "chatformat.(groupismi)" yetkisini vermeme rağmen hayla standart
gurupta gözüküyor mesajlar isimler. yani mesala standart gurup üye, üye formatı'da şu şekilde "&7Crosevice &8> &fMesaj İçeriği" diyelim ama
ben rehber yaptığımda kendimi mesaj düzeni gene bu şekilde gözüküyor ama DeluxChat'tin configinde rehber biçimi "[Rehber] &6Crosevice &8> &eMesaj İçeriği"
şeklinde görünmesi gerekiyor bana yardım ederseniz çok makbule geçer iyi forumlar.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
DeluxeChat sürümün güncel mi? Sunucu sürümünü kontrol ettin mi, pluginle uyumlu mu? Vermen gereken perm "chatformat.grupismi" değil "chatformat.deluxechattekiformatismi" olacak. DeluxeChat configinden formatların önceliklerini kontrol et. Ardından eğer GroupManager'da inheritance kullanıyorsan örnek olarak vip permlerini olduğu gibi oyuncudan alıyorsan ve hem oyuncu hemde vip ye "chatformat.***" vermişsen ikisi çakışabilir. Bu durumda önceliklerin düzgün ayarlanması gerekiyor. Çözemezsen eğer skype adresimi ekleyebilirsin. "personinblack."