[sorun]plotme Arsalar

molon

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Benim Serverde Plotme Plugin Var.Multiverse Core Var.Mv de Yeni Dünya Yaratıyorum.
Plotme Arsa Yaratıyorum.Arsanın Üzerine Geliyorum Sonra /p buy Yapıyorum.(Economy is disabled for this world).Hatası Alıyorum.Pluginin Config Ayarlarına Baktığımda UseEconomy:false görünüyor.True Yapıyorum Servere Reload Atıyorum Kendi Kendine False Yapıyor.Yardım Edin.

GolemRevenge

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1-)Kullandığın Ekonomi Pluginini Desteklemiyor Olabilir.Plotmenin BukkitDEV deki Bilgilerine gir ve desteklediği ekonomi pluginlerine bak
2-)Ekonomi Plugininden Kaynaklanan bir şey olabilir.configlerine bir bak

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ve vault yüklenmiş mi kontrol et ekonomy pluginlerinin diğer plugniler ile uyuma girmesi için vault gerekli.

HasanAkdenz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaş dünyayı yaratmış da claimde sorunu çıkmış. Bende de 2 plugin var. Videodaki gibi sırasıyla yaptım fakat bir türlü olmuyor. Sorunum şu /mv create normal PlotWorld -g PlotMe yazıp oluşturuyorum. Buraya kadar sorun yok ama /mvtp PlotWorld yazdıktan sonra şaşırıyorum çünkü claim yazıcak yer bile yok gine ormanda doğdum. Acaba bozuk mu diye yeni bir tane oluştursum bu sefer nether tp attım nethere gitti. Ama bir türlü plotme ye gitmiyor neden ??

Bulana teşekkürler + beğeni. :)

iDoctor

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaş dünyayı yaratmış da claimde sorunu çıkmış. Bende de 2 plugin var. Videodaki gibi sırasıyla yaptım fakat bir türlü olmuyor. Sorunum şu /mv create normal PlotWorld -g PlotMe yazıp oluşturuyorum. Buraya kadar sorun yok ama /mvtp PlotWorld yazdıktan sonra şaşırıyorum çünkü claim yazıcak yer bile yok gine ormanda doğdum. Acaba bozuk mu diye yeni bir tane oluştursum bu sefer nether tp attım nethere gitti. Ama bir türlü plotme ye gitmiyor neden ??

Bulana teşekkürler + beğeni. :)

/mv create plotworld normal -g PlotMe

Dünyaniz Oluşturulucaktir...

/mvtp plotworld yazip gidebilirsiniz

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
PlotMe nin configindeki defaultWEAnywhere: false u true yap ve komutu da soyle kullan: /plot weanywhere

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bazen plotworld un groupmanegerinde sıkıntı oluyor dün başıma geldi default taki buildi true yap dosya erişim varsa yoksa /mangaddv default build allow yap reload at sorun düzelir arsa boyutlarını config den ayarlayabiliyorsun 32 yazan yer 32x32 demek oluyor ben 15x15 yaptım fiyatınıda 25k yaptım gayet güzel oldu.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Creative Gates plugini ile yapamasin yani ya VIP diinda kime creativegate kullanama ya da herke kullanir.

gal89

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
en üsteki yazıyo okudum arkdaslar cevabı pek verememis neyse use economy i true yap arkdasim donra en alta glaba use economy fiye bir sey var onuda true yap sorun düzelir ve bazı arkdaslar economy plugini desteklemiyor yazmıs hayır her economy pluginsi destekler :)