[Sorun] Plotme Işınlanma Sorunu

HellForce00

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Bu Plugin i Defalarca Denedim Ama yapamadım Her Videoları Seyrettim yeni dünya Yarattığımda ana dünyadayken arsalara giior arsalardayken "spawn" yazdığımda ise Arsalarda Rasgele biyere gidiyor ben Normal Sw lerdeki gibi istiyorum.

2. Yöntem olarak Hsbas Adlı Kardeşimizin Yöntemini Denedim Fakat Onda ise Arsalara Hiç Gidemiyorum /p Bul Yazıyorum Norma Dünyada Yerin Dibinde Bi Yerlerde Douyorum anlamadım gitti :( Yardım Edebiecek varsa Skype eklerse Sevinirim "harundinler1"

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Muhtemelen PlotMe Dünyasını Yanlış Olarak Oluşturmandan Kaynaklanabileceğini Düşünüyorum.
PlotMe Sorunları Ve PlotMe İle İlgili Açılmış Ayrıca Bir Konum Bulunmakta , Konuyu Ve Yorumları İncelersen
Sorunlarına Bir Çözüm Bulabileceğini Sanıyorum. Konumda Videolu-Resimli Anlatım Bulunmaktadır. Videodaki Anlattığım Şekilde Yapmayı Dene
İlk Olarak Senin Yaptığın Tüm PlotMe Ayarlarını Kaldırıp, Yeni Baştan Bir Dünya Oluşturmanı Tavsiye Ediyorum.

>>TheLegend<< | Plugin Anlatım | PlotMe | Videolu - Resimli

Eğer Yapamazsan Skype Üzerinden Bana Ulaşabilirsen Elimden Geldiğince Yardım Etmeye Çalışırım.