Bilmiyorum. Burnumu temizlesemde mukus falan çıkmıyor. Tıkanık. Bir şey yok. Şuanda sağ deliğim tıkalı.Ha bu arada bir çözüm daha olabilir ama biraz iğrenebilirsin. Eğer burnun tıkanma sebebi mukus(sümük) fazlalığı ise onları oradan atarsan sorun çözülebilir.
Gece yatarken değilde, sürekli kapalıçözümü basit aslında tam çözüm değil nedeni şu ki son brundan nefes aldığımızda beynin sağ tarafı harekete geçiyor ve beynin sağ tarafı insanı rahatlatıyor genelde geceleri yatarken sağ tarafımıza yapmamızın sebebi budur sağ tarafa yatarken sağ burnun kapanır sor burnun açılır ve rahatlar daha kolay uykuya dalarsa sağ burun içinse bu tam tersi odaklanman artar, bunu söylememin sebebide şu gün içinde bazen burnun sağ ve sol tarafları sırayla tıkanır beynin seni dengeye sokmak için bu işlemi yapıyor gün içinde istemsiz oluyor yani bu herkese oluyor böyle bi sistem var beynin yapıyor korkma
geceden bahstmiyorum gece sağ tarafına yatmalısın diyorum ve her gün her saat her dakika olan bi olay buGece yatarken değilde, sürekli kapalı
Tek bir burun deliği ile nefes alıyorum :/
Geceleyin deney yaptım sağ tarafa yatınca sol taraf tikaniyor sağ taraf aciliyor sol tarafa yatınca tam tersigeceden bahstmiyorum gece sağ tarafına yatmalısın diyorum ve her gün her saat her dakika olan bi olay bu
![]()
Bunlar da işe yarar.
Grip değilim.Grip falansan bekle geçer, hasta olmadığın halde böyleyse doktora git. (Ya da daldır elini deliğe temizle gitsin)
![]()
İstersen bunu soksun. Oha lan foto da büyükmüş dur en ince ayrıntılarına kadar incelicem
O zaman bir kulak burun boğazcıya görün.Grip değilim.