Sorun

Jackie_5oo

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar benim bir sorunum var bazen bazı oyunlar bazı dosyalarımı bozuyor örn:Hamachi açılmıyor pcyi kapatıp açtımda silip geri yüklemek istemiyorum bazen başka dosyalarada oluyor.
Lütfen cevabını ya da ne yapabileceğimi söylerseniz sevinirim

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sorun pc de oyunun dosyalarını falan herşeyi flaşa falan at o sorun ne zaman başladıysa ondan 1 gün geriye al

Jackie_5oo

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Geri almak istemiyorum diyorum başka düzgün bir şey yok mu hem o sorun 1 aydır falan o yüzden 1 ay geri alma yok

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim bak 2 secenek vartüm herşeyi flaşa veya cd ye atmak yada net kafeye götürmek o da geri alır yok diosan şüpelendin programları sil eskiden bendede gereksiz yere disk c den v d den yer gidoryodu kapatıp acdımda virüs çıkdı pc de sendede ola bilir

Jackie_5oo

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
kardeşim bak 2 secenek vartüm herşeyi flaşa veya cd ye atmak yada net kafeye götürmek o da geri alır yok diosan şüpelendin programları sil eskiden bendede gereksiz yere disk c den v d den yer gidoryodu kapatıp acdımda virüs çıkdı pc de sendede ola bilir

Üff boşver ya senin anladığın varsa yoksa geri al

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
bazen bazı oyunlar bazı dosyalarımı bozuyor
Bazen benim PC de de bu tip bazı sorunlar bazı zamanlar bazı bazı sıklıklarla bazlama oluyor.

İşin espirisi bir yana hamachiye sağ tıklayıp çıkış demezsen zaten o windowsla beraber her zaman otomatik olarak açıkacağından hata vermez.

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim bak gereksiz programları sil virüs olabilir ve geri almadan önce istedin programları flaşa al diorum geri yüklemen icin setup larını at işde flaşa direk

Jackie_5oo

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bazen benim PC de de bu tip bazı sorunlar bazı zamanlar bazı bazı sıklıklarla bazlama oluyor.

İşin espirisi bir yana hamachiye sağ tıklayıp çıkış demezsen zaten o windowsla beraber her zaman otomatik olarak açıkacağından hata vermez.
Zaten ben çıkış yapmıştım önceden ama hala aynısı hep altta kalıyo tıklayınca gelmiyor

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Zaten ben çıkış yapmıştım önceden ama hala aynısı hep altta kalıyo tıklayınca gelmiyor

Hamachiyi tekrar kur eğer artık yükleme silme yapmam dersen deep freeze kur ama deep freeze hem açılışı yavaşlatır hem de oynadığın oyunların savelerini siler.

Onun dışında değişik bir sorun wise care falan filan gidi programlarla disk birleştirme yap kayıt defteri temizle saçma sapan uğraş işte ya :D

Jackie_5oo

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hamachiyi tekrar kur eğer artık yükleme silme yapmam dersen deep freeze kur ama deep freeze hem açılışı yavaşlatır hem de oynadığın oyunların savelerini siler.
Formata gerek yok konuyu tam okumamıştım bazlama meselesine takıldım tekrar bakıyorum :sırıtmak:

Evet bende bu sorun 5-6 kez daha olduğu için bir daha silip yüklemeye üşendim ve böyle konu açtım deep freeze kurmakda istemiyorum oyun savelerini falan siliyorsa kaldım böyle bir çare olmassa silip geri yükliyeceğim zaten :D

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Evet bende bu sorun 5-6 kez daha olduğu için bir daha silip yüklemeye üşendim ve böyle konu açtım deep freeze kurmakda istemiyorum oyun savelerini falan siliyorsa kaldım böyle bir çare olmassa silip geri yükliyeceğim zaten :sırıtmak:

Bende böyle bir şey olsaydı ve çok sinirimi bossaydı format atardım win7'den 8e geçtiğim gibi bende de anlamsız donmalar kasılmalar oluyordu format attım ama windows8.1 indirsem iyi olacak bunda ufak optimize sorunları var bir anda parlayıp bir anda sönüyor :S