SORUN

Aynı olayı yaşadınız mı ?

• Evet,yaşadım ve çözemiyorum.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Evet,yaşadım ama çözdüm

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır,hiç yaşamadım.

Kullanılan: 2 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

superchargedcreeper

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar launcher'ı açtım ve şu hatayı aldım: ''Launcher update is available.Current version:1.3.2 New version:1.3.2_forge'' tamam'a tıkladım launcher kapandı.Her zaman bu hatayı aldığımda yaptığım gibi launcherı sildim ve eski launcheri yönetici olarak çalıştırdım.Güncellenmiş olarak yeni launcher geldi.Olanlar bundan sonra oldu.Bir girdim launchera, en yüksek versiyon 1.6.2 .Üstü yok.Hatta versiyonlar yüklü bile değil.Lütfen biri yardım etsin oyuna giremiyorum.[DOUBLEPOST=1390470845,1390470713][/DOUBLEPOST]

Son düzenleme:

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
New profile yapıp oradan versiyonu ayarla.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Launcher değiştir. Crack kullanmadığım için ben yaşamadım ama belki launcher değiştirmek işe yarar

superchargedcreeper

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tam ben de aynısını arıyordum la :D
Bu arada sendeki crackli olan launcher 1.7 değil 1.6 launcheri olduğundan en son update'i 1.6.4 olarak gösterir.
Aklımı okudun :D

Lütfen birisi .minecraft dosyasını atsın[DOUBLEPOST=1390472775,1390472592][/DOUBLEPOST]Mediafire hesabı olanlar kendi .minecraft dosyasını (temizse) atsın.

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
.minecraft paylaşımı da yasak diye biliyorum boşuna buradan bekleme :(

Son düzenleme:

superchargedcreeper

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir dk. çözüyorum sanki bir bekle.[DOUBLEPOST=1390473393,1390473277][/DOUBLEPOST]YESSS ÇÖZDÜM KONU KAPANMIŞTIR YARDIMCI OLAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.