Sorun

Deathboy42

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar bugün server açtım fakat jobs meslek seçiyorum [Oduncu] yazmıyor.Kendimi vipe alıyorum o da çıkmıyor yardım ederseniz sevinirim.

-Deathboy-

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
essetials in config in den veya kendi chat plugininden ayarlayabileceğin gibi jobs un içindeki .yml leriden de ayarlayabilirsin bu iş biraz uzun eğer otomatik olmuyorsa mesela jobsconfig te ki woodcutter ın fullname ini Oduncu yapıp chat-display a full yazman gerek eğer böyleyse jobs pluginin bir chat pluginiyle eşleşememiş demektir

Deathboy42

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sadece oduncu değilki,VIP grubuna alıyorum kendimi /manuadd ile.Ama yine ismin başında yazmıyor VIP diye.Sadece [L] yazıyor.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
onun için hangi permission pluginini kullanıyorsan oradan ayarlıyacaksın

Deathboy42

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tamam kardeşim,bir sorum daha var.Bu kit nasıl yapabiliyoruz ? Servere gelebilirsen sevinirim yardım için arsa yapıyoruz da :)

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
tmm kit i anlatım geliyim ;
esseintials in config inde ara ya bas yada bul a oraya kits: yaz yani kits: bölümünü bul.
altında tools ve dtools var tools default lar için diğer de vip ler falan filan
tools un içindekileri zaten orada kodları ile görürsün istediğini değiştirir istediğini siler istediğini eklersin :D

Deathboy42

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
tmm kit i anlatım geliyim ;
esseintials in config inde ara ya bas yada bul a oraya kits: yaz yani kits: bölümünü bul.
altında tools ve dtools var tools default lar için diğer de vip ler falan filan
tools un içindekileri zaten orada kodları ile görürsün istediğini değiştirir istediğini siler istediğini eklersin :D
sw ip : 194.54.45.243

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
spawnı nereye çektin sen ya lag oluyo ya da benim internet yine yavaşladı :D çünkü hiç biişi yazamıyom ve en son -4800 e yakın bir düşüş yaşadım :D

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
hiçbir şey ayarlanmamış daha konuşamıyorum bile :D ve arsa satmak içinde simple region market öneririm zaten o tabelalarla satamassın