SORUNU CÖZENE HEDİYE VAR !!!

MrYildirim

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Selam Beyler Mod Yükliyim Dedim Hazir normalde her zaman yüklerim ama bugunde seriye basliyim dedim attim oyuna giriyim dedim ve mojang yazisindan sonra siyah bi ekran cikti kaldi meta-inf falanda sildim sorunu cözene 83 modlu zevkinize göre.minecraft vercem bide steamde 4 oyunlu bi hesap !!:embarassed:

fanatik332131

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeş force update yap düzelir yoksa confinglerle oynamalısın o da zor ben de az yapabiliyorum ben 40 modlu pack im var hep bir mod yükleyeceğimde minecraftın yedeğini alıp yüklüyorum olursa bir öncekinin yedeğini silip olanın yedeğini alıyorum böle böle çok mod yükleyebilrsin ben devam edemedim bilgisayarım kasıyor diye ama sen bu taktikle baya mod yükleyebilrsin sanırım ee 83 modlu minecraft ve steam hak ettim mi kardeşim :hihi:

fanatik332131

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeş force update yap düzelir yoksa confinglerle oynamalısın o da zor ben de az yapabiliyorum ben 40 modlu pack im var hep bir mod yükleyeceğimde minecraftın yedeğini alıp yüklüyorum olursa bir öncekinin yedeğini silip olanın yedeğini alıyorum böle böle çok mod yükleyebilrsin ben devam edemedim bilgisayarım kasıyor diye ama sen bu taktikle baya mod yükleyebilrsin sanırım ee 83 modlu minecraft ve steam hak ettim mi kardeşim :hihi:
eğer olmazsa kardeşim o mod pack i sil bir daha at verecen mi :D

muratcao1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sorunun çözümü şu meta inf yi silmen gerekiyor ve modları baştan yükle her modu yükle ve minecraft ı aç tek tek ve yavaş yavaş yükle.Hediye falan istemem yardımım olduysa bir +rep yeter.

radyomal

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeş ilk olarak .minecraft yedeğini al maplerini felam yedekle daha sonra .minecraft ı sil sonra oyunu baştan aç sonra
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
linkteki dosyayı indir sonra hepsini minecraft.jar ın içine at sonra istediğin kadar mod atabilirsin

Mini-craft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeş bende siyah ekran olduğunda önce meta-inf dosyasını silerim ardından olmazsa eğer force update yaparım ve modları tekrar yüklerim . Eğer modpack ise baştan atarım modpacki yani o dosyanın içindekileri yine aynı şekilde .minecraft dosyasına atarım . Bu kadar . Eğer olmazsa benden bu kadar başka bir şey bilmiyorum ve hediyeyede gerek yok .

ωяσ∂ιηнιℓℓѕω

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim 83Modla Minecraft Oynayamassın.Bazı modların içinde aynı dll.li klasörler olur.Eğer birçok modda bu dll türü var ise dll ler çakışır ve minecraft crash verir.Yani tavsiyem FeadTheBeastCracked oyna veya technic.Yada az modlu [20 Mod bene uygun]oyna.Bu pekte çözüm gibi olmadı ama :)

storngemre488

Marangoz
En iyi cevaplar
0
kardeş fazla mod yüklersen öyle olabilir ben 89 mod yükledim siyah ekran oldu modların sayısını azalt yada
optifine modunu yükle