SORUYORUM SİZE ARKADAŞLAR

L

LifeTaker

Ziyaretçi
12 yaşında bir çocuğun gelip cinsel ilişki istemesini konu açarak belirtmesi suç değil, zibilyon tane 31294792034 tane hatta anime konusu açmak spam değil, saçma sapan gereksiz konular açıp dirt evlerini göstermek spam değil, sırf artık kendini ne zannediyorsa kendi hakkında bilgiler veren konular açmak da serbestken benim forumun yaş ortalamasını ve forumun bulunduğu durumu ironik bir biçimde eleştiren konumu arşive taşımak nasıl bir dalkavukluk? Kimseye en ufacık bir hakaret bile içermeyen yanından ötesinden geçmeyen bir konuyu arşive almaktaki maksat nedir? Ha bunun yanında profil fotoğrafı +18 olan moderatörleri de unutmamak lazım

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arşive almadan önce sebebini belirtseydiniz keşke. Hani bi' sıkıntı da yoktu gülüp eğleniyoduk.
(bkz: ironi nedir)
kastonulan seyin aksini soylemekten ibaret bir cesit kinaye; insana alay gibi gelen tesaduf

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Abicim ama sende biraz yöneticilerin gözünden bak, o anime konularından bi tanesini silseler 50 tane diss konusu açarlar; o cinsel ilişki konusuda sanırım silindi. Hem senin o konunun silinmesi lazımdı. Adam trollemeye giriyodu yaptığın. Ben çok samimi diyorum eğer yönetici olsaydım o konuyu siler sanada uyarı verirdim. Ayrıca şu an için forum yönetimi iyi. Bundan bir ay önce açılan troll hesabı 2-3 gün sonra silmişlerdi. Şimdiyse maksimum 1 saatde siliniyo.
Sorun bulmak isterseniz heryerde bulursunuz. Önemli olan pozitif taraflarıda görebilmek
Not: Admin yalakalığı yapmıyorum; ama bu durumda yöneticilerde bi eksiklik göremiyorum

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Abicim ama sende biraz yöneticilerin gözünden bak, o anime konularından bi tanesini silseler 50 tane diss konusu açarlar; o cinsel ilişki konusuda sanırım silindi. Hem senin o konunun silinmesi lazımdı. Adam trollemeye giriyodu yaptığın. Ben çok samimi diyorum eğer yönetici olsaydım o konuyu siler sanada uyarı verirdim. Ayrıca şu an için forum yönetimi iyi. Bundan bir ay önce açılan troll hesabı 2-3 gün sonra silmişlerdi. Şimdiyse maksimum 1 saatde siliniyo.
Sorun bulmak isterseniz heryerde bulursunuz. Önemli olan pozitif taraflarıda görebilmek
Not: Admin yalakalığı yapmıyorum; ama bu durumda yöneticilerde bi eksiklik göremiyorum
Troll konu ama insanlara hakaret etmeden daha farklı bir biçimde eleştirebilmenin bir yolunu gösterir misin bana? Yahu bıktık artık bıktık şu saçma sapan konulardan

L

LifeTaker

Ziyaretçi
12 yaşındaki gencin cinsel ilişki istemesi"
İstemsizce güldüm

Yan hesap yasak değil
Tamam işte yan hesap yasak değil ama bunu abartıp 3-4 tane açıyorlar üstüne kendini takip edip ego kasıyorlar her mesajını beğeneni bile gördük zamanında bu nasıl yasak olmaz o zaman uyarı puanı almanın ne zararı var

12NationalElectric12

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Silinmedi
https://forum.gamer.com.tr/konu/oku...ini-nasil-saglarim.272888/page-7#post-1539743
Dilediğin kadar cevap yaz[DOUBLEPOST=1434886105,1434886057][/DOUBLEPOST]
Tamam işte yan hesap yasak değil ama bunu abartıp 3-4 tane açıyorlar üstüne kendini takip edip ego kasıyorlar her mesajını beğeneni bile gördük zamanında bu nasıl yasak olmaz o zaman uyarı puanı almanın ne zararı var
Abartmw limiti yok tek limit sahte gönderilerde bulunmucak banlandığındq kaçmıcak beğeni kasmıcak uyarı almıcak

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Dostum anime konuları çok fazla. Yönetim bir şey yapmak istiyorsa açsın tek bi' konu , sadece burada anime hakkında konuşabilirsiniz diyip geri kalan konuları silebilir. Çok zor bir şey değil.
Bir şeyleri komik yoldan eleştirmek hangi forum kuralına göre yanlış açıklar mısın lütfen ? En azından bir amacı vardı . Konu dışındaki çoğu konudan daha elverişliydi.
Forumun yaş ortalaması hep düşüktü . Ama artık küçük yaştaki çocukların büyüklere saygısı büyüklerin küçüklere sevgisi yok.

2'den fazla yan hesap açılamıyordu sanırsam.

12NationalElectric12

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum anime konuları çok fazla. Yönetim bir şey yapmak istiyorsa açsın tek bi' konu , sadece burada anime hakkında konuşabilirsiniz diyip geri kalan konuları silebilir. Çok zor bir şey değil.
Bir şeyleri komik yoldan eleştirmek hangi forum kuralına göre yanlış açıklar mısın lütfen ? En azından bir amacı vardı . Konu dışındaki çoğu konudan daha elverişliydi.

2'den fazla yan hesap açılamıyordu sanırsam.
Öyle bir şey yok limitsiz