Harikulade
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Hiç şansım olmadığı için katılmıcam
Napalım ? Bizim sorunumuz deil. ??[DOUBLEPOST=1408140905,1408140658][/DOUBLEPOST]Yaptığınız takdir edilecek bir şey. Ama insanlara zorla beğendirtmek-indirtmek bence bilmiyorum yani. Sonuçta sizin fikriniz saygı duyarım. Ama insanlar bu durumdan dolayı çoğu şeyi yapmıyor.Hayrına verseniz daha iyi olurdu bence. Ama dediğim gibi sizin kararınız sizin fikriniz.Sygı duyarım.Bu arada çekilişe katılan arkadaşlara iyi şanslar dilerim. En çok isteyene çıkar umarım. İyi forumlar.katılmıyıcağım
Minecraft Türkiye Yapımcıları Senin Babanın Oğulumu ki Kefil Oluyorsun Ya Yaparsa Senden mi Soralım ?[DOUBLEPOST=1408037562,1408037529][/DOUBLEPOST]Ayrıca Sadece İnternet Sitesinde Dolaşarak Bile Bilgisayara Virüs Girebilir.
İnternet sitesi bilgisayarına "Cookie" adı altında virüs depolayabilir... Madem bilmiyorsun hava yapma!
Onu bilmiyor olabilirim, fakat senin o kurabiye virüsünü Google'ye yazıp bulduğunu biliyorumİnternet sitesi bilgisayarına "Cookie" adı altında virüs depolayabilir... Madem bilmiyorsun hava yapma!
Akşam açıklanacakAh bide aciklansaydi kazanan iyiydi...![]()
Yarıldım desem yalan olur ama güldümSonuçları Bekliyorum.
Hani Katılmadım Premiumum varda böyle yarışmalarda her zaman merak ederim kimin kazandığını![]()
Begenince ne olcak kolunmu kopacakBence yarışma tam bir sazan avı. Kazanamassan ne olcak ? Boşa beğenmiş olacaksın.
Aynn sabahtan beri site açıkHadi yahu ölecem meraktan.