SoulCraftTR'nin muhteşem ekibi!

ServetPro

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gine gece gece sinirimi bozdular :)
Skype'ye ekleyen sizin ekipdenmi bilmiyorum ama bunlar ne böle ö*ü*lü takımı falanmı?

Benim sunucumun ismi SonCraftTr kısaltması SCTR (4 yıldır bunu kulanıyoruz bilen bilir)
Tabi bunlarında 3 4 yıldır kulandığını biliyorum!
Bunların sunucusunda kendimi admin gibi tanıtığımı sanıp skypeyeden ekliyorlar
Ve ilk sölediği şey (Koçum)

Koçum falan noluyoruz ? böle artis artis cevaplar devam ediyor en sonundaki sölediği şeylere bakalım
Yumuşatmaya başlıyor herşeyi ss aldım konunuza falan yazacam diyorum :D

Demek istiyorki normal bişi ben oyuncularıma koçum diye hitap ediyom diyor :)
ve arkasından bi kişi daha ekliyor :)

hiçbir kanıtı yok gelmiş kafasına göre :) DÜŞÜNMÜŞ yani :D

Sonunda özür falan dilediler bunlar yok yapmadık falan derlerse daha çok ss var :)

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
Bunlar gerçek yetkilisimi bilmiyorum ama öyleyse İ F Ş A L A N D I N I Z!

FurkanBoğar

Play.GizemliOyuncu.Com
En iyi cevaplar
0
Çok gereksiz bir konu olduğu kanaatındayım , SoulCrafTR Ekibini tanırım işini son derece iyi yapan ve asla egolu olmayan bir insanlar. Ciddi olmaya hiç gerek yok oyuncularıyla onların dostu gibi davranıyolar bu yüzdende onlineleri baya iyi durumda. Siz olayı çok büyütüyorsunuz :) İyi günler..

ServetPro

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok gereksiz bir konu olduğu kanaatındayım , SoulCrafTR Ekibini tanırım işini son derece iyi yapan ve asla egolu olmayan bir insanlar. Ciddi olmaya hiç gerek yok oyuncularıyla onların dostu gibi davranıyolar bu yüzdende onlineleri baya iyi durumda. Siz olayı çok büyütüyorsunuz :) İyi günler..
İşini son derece iyi yaparmı bilmem
egolumu bilmem
ama
bunları diyorlarsa daha fazlasıda vardır emin ol :)

successed

PLAY.İZMİRMC.COM 1.13 #BİR BLOK DÜNYASI!
En iyi cevaplar
0
İşini son derece iyi yaparmı bilmem
egolumu bilmem
ama
bunları diyorlarsa daha fazlasıda vardır emin ol :)
Konuyu inceleyin isterseniz..
https://forum.gamer.com.tr/konu/soulcraft-paywant-dolandiriciligi.374785/

ServetPro

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu kaldırılmış ama anladım ben :)
Benimde kulağıma çok kötü şeyler gelmeye başladı telefon ilede dolandırmışlar bazılarını
telefonla 6tl yükleyene 60tl verecez demişler telefonuna 60tl yolamışlar o arkadaşlarda (bazıları) bakmadan evetmi ne yazmış ve olanlar..

successed

PLAY.İZMİRMC.COM 1.13 #BİR BLOK DÜNYASI!
En iyi cevaplar
0
Konu kaldırılmış ama anladım ben :)
Benimde kulağıma çok kötü şeyler gelmeye başladı telefon ilede dolandırmışlar bazılarını
telefonla 6tl yükleyene 60tl verecez demişler telefonuna 60tl yolamışlar o arkadaşlarda (bazıları) bakmadan evetmi ne yazmış ve olanlar..
Yetki ayağına milletten para alıp yetki vermemişler dostum.Kesin bilgidir.

BY_MAFYA

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeş Birde Bu Konuya Bak İstersen Ne Kadar İyi Tanıyorsun
https://forum.gamer.com.tr/konu/soulcraft-kazik-atmaya-calisti-dolandirilmayin.375519/