Socratesss15
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
* Efsun ile Edit Kazma Alma !
* Kredi Sistemi ile Esyalar Alma !
* Sunucuya Özel Yapılan Yerler !
* Sandıktan Çıkan Süpriz itemler !
* Ozel GEM sistemi. !
* 15 Dakikada bir yarışma ile ilk yaziyi yazan ödül alıyor !
* (Yakında) itemler çalınmasın diye oyundan çıkarken envanter kitleme. !
* 1.8.x /1.9' de Çalışan Auction (Acık Arttirma) !
* Paralı Rütbe Sistemi !
* Rapor Sistemi ile şikayetleriniz Bize iletiliyor
* Her Hafta Klan Savaşları
* /warp Edit 'den Super Esyalar
* Bossdan Dusen p3-p4 düşer
En iyi Özelliklerimiz :
* IP Adresimiz: SoulNW.Nitrado.net
* Oyunun Tadını Çıkar Bizimle Ol Vip Ol !
Boss Keserek 10'ar Puan Toplarsınız Yakında Bu Puanla VipAlma
eklenecektir.
Oyunumuzda Köylü takas sistemi mevcuttur diyeceksinizki bu ne işe yarayacak sunucumuzdaki bu sistem hem farklı bir maden ekliyor oyuna hemde güçlü zırhlar kılıçlar almanızı gelelim güçden kastıma ExtraCan Veren itemler herkezden farklı oluyorsun be adam, adam 8-7 canla geziyorsa sen 9 canla kedi gibi geziyorsun vur vur ölmüyorsun, kılıçların verdiği az biraz yürüme hızları efektler ve daha birçok şey gel ve gör diyorum dostum sadece gel ve gör.
Oyuncular arası takası gelişmek amaçlı ihale sistemi koyduk. İhaleye katılabilir veya verilen ihalelere teklif verebilirsiniz. İhale vermek için ilk önce elinize itemi alın daha sonra /auc start <itemadedi> <başlangıçfiyatı> yazmak olacak. Başka bir oyuncunun verdiği ihaleye katılmak için ise
/Bid <VerdiğinizTeklif> yazmak yeterli olacaktır.
* Merhaba arkadaşlar ben Harun Orhan, Minecraft adlı oyuna 1.5.2'de iken başladım 1.6.4'de iken ise ilk defa kurucu oldum ve ondan sonra hep sunucu açtım
bugüne kadar pvp - survival gibi oyunlar oynadığımı hatırlamıyorum bayağı zaman geçti bugüne kadar hep +30 +40 ları bulan sunucular açtım, açık konuşayım onlara pek özen göstermedim fakat bu açtığım sunucu tamamen özel Full çeksin istiyorum üstündeki emeklere lütfen bir bakın warplar olsun özellikle kendim uraşıp yaptığım warplar var kendi yazdığımız skriptler var. Son Olarak uzman bir ekibe sahibim işte o
Yetkili Listemiz;
@@SocratesWTF
@@Lyfariy die bir arkadas forumda bulamadım
Sende Gel Ve Katıl Bize !
RESİMLER ESKİ SUNUCUYA AİTTİR
YENİ RESİMLER
1 GUN ICINDE EKLENCEKTIR !
* Hacım Valla Doğrusunu Söylemek gerekirse Spawnda kendi yaptıklarımızda var fakat Schematicde var.
/ - Resim
* Ben ona baktım o bana bir aşık oldum anlatamam işte orası
el emeği herkesin bayıldığı o yer lapis & Hammadde :
* Kredi Sistemi ile Esyalar Alma !
* Sunucuya Özel Yapılan Yerler !
* Sandıktan Çıkan Süpriz itemler !
* Ozel GEM sistemi. !
* 15 Dakikada bir yarışma ile ilk yaziyi yazan ödül alıyor !
* (Yakında) itemler çalınmasın diye oyundan çıkarken envanter kitleme. !
* 1.8.x /1.9' de Çalışan Auction (Acık Arttirma) !
* Paralı Rütbe Sistemi !
* Rapor Sistemi ile şikayetleriniz Bize iletiliyor
* Her Hafta Klan Savaşları
* /warp Edit 'den Super Esyalar
* Bossdan Dusen p3-p4 düşer
En iyi Özelliklerimiz :
* IP Adresimiz: SoulNW.Nitrado.net
* Oyunun Tadını Çıkar Bizimle Ol Vip Ol !
Boss Keserek 10'ar Puan Toplarsınız Yakında Bu Puanla VipAlma
eklenecektir.
Oyunumuzda Köylü takas sistemi mevcuttur diyeceksinizki bu ne işe yarayacak sunucumuzdaki bu sistem hem farklı bir maden ekliyor oyuna hemde güçlü zırhlar kılıçlar almanızı gelelim güçden kastıma ExtraCan Veren itemler herkezden farklı oluyorsun be adam, adam 8-7 canla geziyorsa sen 9 canla kedi gibi geziyorsun vur vur ölmüyorsun, kılıçların verdiği az biraz yürüme hızları efektler ve daha birçok şey gel ve gör diyorum dostum sadece gel ve gör.
Oyuncular arası takası gelişmek amaçlı ihale sistemi koyduk. İhaleye katılabilir veya verilen ihalelere teklif verebilirsiniz. İhale vermek için ilk önce elinize itemi alın daha sonra /auc start <itemadedi> <başlangıçfiyatı> yazmak olacak. Başka bir oyuncunun verdiği ihaleye katılmak için ise
/Bid <VerdiğinizTeklif> yazmak yeterli olacaktır.
* Merhaba arkadaşlar ben Harun Orhan, Minecraft adlı oyuna 1.5.2'de iken başladım 1.6.4'de iken ise ilk defa kurucu oldum ve ondan sonra hep sunucu açtım
bugüne kadar pvp - survival gibi oyunlar oynadığımı hatırlamıyorum bayağı zaman geçti bugüne kadar hep +30 +40 ları bulan sunucular açtım, açık konuşayım onlara pek özen göstermedim fakat bu açtığım sunucu tamamen özel Full çeksin istiyorum üstündeki emeklere lütfen bir bakın warplar olsun özellikle kendim uraşıp yaptığım warplar var kendi yazdığımız skriptler var. Son Olarak uzman bir ekibe sahibim işte o
Yetkili Listemiz;
@@SocratesWTF
@@Lyfariy die bir arkadas forumda bulamadım
Sende Gel Ve Katıl Bize !
RESİMLER ESKİ SUNUCUYA AİTTİR
YENİ RESİMLER
1 GUN ICINDE EKLENCEKTIR !
* Hacım Valla Doğrusunu Söylemek gerekirse Spawnda kendi yaptıklarımızda var fakat Schematicde var.
/ - Resim
* Ben ona baktım o bana bir aşık oldum anlatamam işte orası
el emeği herkesin bayıldığı o yer lapis & Hammadde :