- En iyi cevaplar
- 0
Önce Linki vereyim : steam den 8 dolara alabilirsiniz ama bedava olarak oynama sansınız var.
Buyrunuz :
. Herneyse. Satın almanızı öneririm çokta iyi olur emeğe saygı yaparsınız.
Neyse çok uzattım , eheh .d
Kısaca Oyun :
Oyun Bir sarkı oyunudur. Belirli sarkıları vardır ve biz bu sarkılardan puan toplayarak yeni sarkılar açarız.
Oyunda belirli boyutta bir dairenin içinde küçük bir topuz. Biz bu topu yönetiyoruz sadece mouse ile oynanıyor.
Oyundaki zorluklara gelirsek : Oyunda size karsı duygusuz olan sekiller var. Bunlar : Üçgen (En beteri ve en sık geleni
) , Dörtgen (Bunlar bir süreliğine sizin arkanızda dolasır) , Daire [Bunlar en önemlisi, bu daire büyüktür ve çok tehlikelidir aman diyim he .d] İşte bunlar sizin düşmanınız. Bu düşmanlar dışardaki daireler sayesinde sizin dairenizin içine girer ve siz onlardan kaçarsınız. Siz dairenin dışına çıkamazsınız. Bu dışardaki toplar bazen 2 tane olur bazen 7 tane , bug mug demeyin bozuşuruz
.
Ve sizin tarafınızda olan pasif bir item mi desem [item dediğime bakmayın ne diyeceğimi bilmiyorum aklım karışıkta
], item diye anlayın ya işte bu kalp var sizin tarafınızda olan. Bu kalp nedir derseniz bu kalp dışardaki dairelerden birinden otomatik olarak rastgele bir şarkıdan çıkar ve siz bunu kapmaya çalışırsınız. Eğer bir duvara çarparsa patlar o kalp ve şansınızı kaybedersiniz. Eğer bir kalp yakaladıysanız oyun sonuna kadar herhangi bir düşmana çarpmadan oyun bitene kadar onu taşımalısınız. Kalbi nasıl alacam diyorsanız hiç sorun yok burda üstüne basın otomatik alıyor ^^, . Bu kalpler ne işe yarıyor derseniz, kalpler oyunun en sondaki şarkı yerinde 10 to bilmemne bir şey yazar 10 tane kalp bırakabilirseniz o yer size rastgele bir şarkı açacak. Insallah bir şey unutmadım. He Aklıma gelmişken söyleyeyim çok önemli. Eğer bir düşmana çarparsanız normal mode daysanız biraz hızlıca ileri sarar ve puanınızı düşürür. Oyüzden dikkatli olun. Ve bir şey daha, benim oynadığıma göre eğer üçgenin ucuna çarparsanız düşmana çarptınız sayıyor. Diğerleri normal
Oyuna Geçelim.
Oyunda türlü türlü şarkılar var. Normalde sanırsam 10 tane, saymadım öyle biliyorum. Yani sallarsak 10 tane sarkı var diyelim.
2.si oyunda 2 tür zorluk var. Normal Difficulty ve Advanced difficulty. Advanced'a hemen geçemiyorsunuzkii. Şarkılar zaten oyunda aldığınız puanlara göre açılıyor.
2- Zen Mode. Bu modu pek sevmem. Bi nevi minecrafttaki creative modu gibi. Zen mode u açarsanız, ne yaparsanız yapın hiçbir şey gitmiyor. mesela bu oyun baştada dediğim gibi toplardan,dörtgenlerden kaçma vb. işte siz bunlara deyseniz de deymeseniz de geri sarma vb puan kaybetme olmuyor. Çünkü puan toplamıyorsunuz. Kendinizi geliştirmek amacıyla yapıldı heralde
.
Bu Resimdede gördüğünüz yerdeki yani mor renkli alandaki yerde zen mode yazıyor. Buna tıklarsanız ve açarsanız o mod oynadığınız şarkılar için geçerli olacaktır.
_____________________________________________________________________________________________________________
Sanırım Bu kadar bir şey unuttuysam söylersiniz.
He bir şey daha
. Eğer oyunu steamden satın alırsanız istediğiniz şarkıyı oynayabiliyorsunuz. Şarkıyı nasıl oynuyorsunuz bilmiyorum onu netten araştırırsınız.
Gameplay paylaşcaktım youtubede bulamadım
. steam linkinde var ordan bakarsınız ben ne yapayım canım
Beyond Birtyhday <2
@BONANZA [Plss bu oyunun çekilişini yapsana
. Belki sevmeszin istemezsin ama bi şansımı deneyeyim dedim .d] @Schaffer79 Unuttuklarım affedin
Buyrunuz :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
, steam hakkında bir şey söyleyeyim. Sitede yazana göre kendi şarkınızı yapabiliyormussunuz paralısında. Tam bilmiyorum oyüzden bu söze güvenip illa bunun için alayım demeyin Neyse çok uzattım , eheh .d
Kısaca Oyun :
Oyun Bir sarkı oyunudur. Belirli sarkıları vardır ve biz bu sarkılardan puan toplayarak yeni sarkılar açarız.
Oyunda belirli boyutta bir dairenin içinde küçük bir topuz. Biz bu topu yönetiyoruz sadece mouse ile oynanıyor.
Oyundaki zorluklara gelirsek : Oyunda size karsı duygusuz olan sekiller var. Bunlar : Üçgen (En beteri ve en sık geleni
Ve sizin tarafınızda olan pasif bir item mi desem [item dediğime bakmayın ne diyeceğimi bilmiyorum aklım karışıkta
Oyuna Geçelim.
Oyunda türlü türlü şarkılar var. Normalde sanırsam 10 tane, saymadım öyle biliyorum. Yani sallarsak 10 tane sarkı var diyelim.
2.si oyunda 2 tür zorluk var. Normal Difficulty ve Advanced difficulty. Advanced'a hemen geçemiyorsunuzkii. Şarkılar zaten oyunda aldığınız puanlara göre açılıyor.
2- Zen Mode. Bu modu pek sevmem. Bi nevi minecrafttaki creative modu gibi. Zen mode u açarsanız, ne yaparsanız yapın hiçbir şey gitmiyor. mesela bu oyun baştada dediğim gibi toplardan,dörtgenlerden kaçma vb. işte siz bunlara deyseniz de deymeseniz de geri sarma vb puan kaybetme olmuyor. Çünkü puan toplamıyorsunuz. Kendinizi geliştirmek amacıyla yapıldı heralde
Bu Resimdede gördüğünüz yerdeki yani mor renkli alandaki yerde zen mode yazıyor. Buna tıklarsanız ve açarsanız o mod oynadığınız şarkılar için geçerli olacaktır.
_____________________________________________________________________________________________________________
Sanırım Bu kadar bir şey unuttuysam söylersiniz.
He bir şey daha
Gameplay paylaşcaktım youtubede bulamadım
Beyond Birtyhday <2