SOYGUN 2-minecraft

hikayem nasıldı?

• çok güzeldi güzeldi devamı gelsinn

Kullanılan: 2 100.0%
  • güzeldi

Kullanılan: 0 0.0%
  • idare eder

• kötüydü

• Kullanılan toplam oy
    2

tprk12

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
BÖLÜM 2- hastane ve virüs (karakterler ve map payday the heist oyunundan alıntıdır)

karakterlerimiz:
BIANS- takımın ceo su gibi bir şey ama o soygunlarda yer almaz sadece radyo dan talimat verir bütün herşeyi o planlar küçükken çok fakirdi fakirlikten bıktı ve bu gurubu kurdu
DALLAS- takımın başıdır ama sadece yardımcı baş soygun konusunda çok iyidir
HOXTON- takımın en yakışıklısıdır dallas'ın sağ koludur
WOLF- küçükken çok korkaktı şimdi ise maskesini korkunç tasarlamıştır
CHAİNS- takımda hep başkalarına yardım edendir birisi yaralandığında hemen yardımına koşar küçükken polis olmak isterdi ama polislerin olna attığı dayak yüzünden polislere düşman olmuş ve bu gruba katılmıştır

hikaye:
gece:11:00 gün: salı

BIANS: beylerrr bu soygun çok zor olucak tamam kendinizi toparlayın şehrin en büyük hastanesini soyacaksınız muhtemelen bütün SWAT timi ve diğer polisler orada olacak plan şu ilk önce hastaneye girmeden önce size bi doktor kıyafeti vericem içeriye doktor gibi gireceksiniz silahlarınızı belli etmeyin soygunu kameraların görmiceği bi yerde başlatın sonrada kameraları indirin eğer alarm çalarsa B-planına geçin hastanede bir matkap var onu alıp kapının kilitlerini kırın unutmayın soygunu gece yapıyoruz polisler elektiriği kesebilir fenerlerinizi açın sonra önünüze bi tane daha kapı çıkıcak sonra o kapıya aynı işlemi uygulayın sonra virüs kapmış bi hasta çıkıcak ondan kan alın sonra asansöre binin aşşa kata inin ve kaçın sizi bir kamyon bekleyecek bütün izlerinizi silin ve kamyona binin amacımız bizi yıllardır tehtid eden bir çeteye engel olmak çete başkanına virüsü yayıcaz ve bütün takıma yayılacak ve bu sayede sıradaki soyguna geçebilicez
WOLF-benim istediğim tek şey para! ve dia hahaha
hastaneye ulaşırlar ve içeri girerler
HOXTON- tamam sakin olun ve soygunu başlatmaya hazırlanın
HEPSİ- tamam
kameraya gözükmeyen bir yere geçerler
DALLAS- tamam soygunu başlatıyorum!
hepsi silahlarını çıkarırlar ve maskeleri çıkarırlar
ve aniden alarm çalar
DALLAS- lanet olsunnnn alarm çalıyo B-planına geçinnn
CHAİNS- olamaz SWAT ekipleri geldi!
HOXTON-tamam dallas sen kapıyı hallet biz seni koruruz
aniden SWAT ekipleri içeri girer ve ateş ederler
bizim takım direnir ve dallas'ı beklerler
WOLF- hadi dallas hızlı ol dayanamıyoruzz
DALLAS- tamamm neredeyse bitti
HOXTON- neden kapyıyı patlatmıyoruz?
DALLAS- yeterli patlayıcı yok
HOXTON-tamam
kap açılır ve sıradaki yere geçerler
HOXTON- hadi dallas sıradaki kapıyı hallet
DALLAS-tamam
dallas çok uğraşır ama kapı çok dirençlidir
DALLAS- kapı çok güçlü biraz dayanın
CHAİNS- tamam hızlı oll
dallas çok uğraşır ve en sonunda kapı açılır
DALLAS- AÇILDI KOŞUNN!
hep birlikte hastanın yanına giderler ve kan alırlar
BIANS- işler iyi gidiyomu beyler?
DALLAS- evet hastadan kanı aldık
ve birden elektirikler gider
HOXTON- tamam fenerleri yakın asansörün orada jenerator var onu çalıştırcaz
HEP BİRLİKTE- tamam!
asansöre doğru koşarlar jenerator ü çalıştırırlar ve içeri girerler
CHAİNS- beyler başım büyük belada
WOLF- noldu?
chains vicudunu gösterir ve herkes şok içinde kalır chains'in vicudunda çok sayıda mermi vardır
DALLAS- bunu bıans'a sölemeliyim
telsizi açar ve
DALLAS- bıans chains çok sayıda mermi yedi neyseki üstünde çelik yelek var ama arabayla gidersek dayanıcağını sanmıyorum!!!
BIANS- neeee!!! olamazz hemen bir sağlık ekibi tutup helikopter yolluyorum asansörü yukadı kata ayarlayın!
DALLAS- anlaşıldı
en sonunda en üst kata çıkarlar ve helikopter onları alır ve malikaneye giderler chains 1-2 hafta sonra iyleşir ve çete başkanına virüs bulaştırırlar çete dağılır
BIANS- aferim beyler şimdi sıradakı soyguna hazırlanın

lütfen yorum ve oylarınızı eksik etmeyin

CreepBoy

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Süper ! Devamını Beklerim Bu Payday The Heist Yeni gelen o hastane bölümünden güzel yapmissin devamını sabırsızlıkla bekliyorum :D

tprk12

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
3. bölümü getiricem sezon yaptım ve uzun bir ara verdim bu sezon soygun hikayesi aralıklı olarak gelecek okul var :) başka bir hikaye de başlatacağım adı The Hunger Games olacak ama soygun yine gelecek