Rider711905
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar, öncelikle şunu belirtmeliyimki serverim tam 7 aydır açık. Ancak son zamanlarda doların yükselmesi ve nitradonun zam yapması nedeni ile sunucuya para yetiştiremez oldum VIP Satışlarından yeterince hasılat gelmekte, şu an 20 gündür server bakımda. Sıfırladık ve yeni özellikler yenilikler ekledik yeni maplar yaptık.
Artık açmaya hazırırz derken bir baktımki serverin süresi 10 gün kalmış, ee tabii ki server kapalı oldugundan vip alanda olmadıgından para kalmadı yani işin açıkcası artık nitradoya para yetişriemez oldugumdan paramda olmadıgından sunucuya para konusunda destek olabilecek sponsor arıyorum, eğer para konusunda yardımcı olabilecek bir sponsor bulursam; VDS makine alıp sunucuyu oraya taşıyıp açmayı planlıyorum.
SPONSOR HAKLARI;
* VDS'ye Uzaktan erişim hakkı.
* FTP
* Server içerisinde, SPONSOR tagı ve sınırsız yetki.
* Açılacak diğer serverlerdede aynı yetkide olacaktır, Faction, vb
SPONSORUN YAPACAKLARI;
* NAKİT PARA
* REKLAM
tabii ki sunucuyu açtıktan sonra satılan vipler ile işi büyütüp bir server daha açmayı lobi eklemeyi ve kısmetse huba dönüştürmeyi planlıyorum, gördüğünüz gibi olay gayet açık.
NOT: Konuyu baltalayıcı yorumları kendinize saklayınız, kim verir vb gibi yorumlar spam sayılacaktır ve report edilecektir iyi forumlar.
Güncel.
Artık açmaya hazırırz derken bir baktımki serverin süresi 10 gün kalmış, ee tabii ki server kapalı oldugundan vip alanda olmadıgından para kalmadı yani işin açıkcası artık nitradoya para yetişriemez oldugumdan paramda olmadıgından sunucuya para konusunda destek olabilecek sponsor arıyorum, eğer para konusunda yardımcı olabilecek bir sponsor bulursam; VDS makine alıp sunucuyu oraya taşıyıp açmayı planlıyorum.
SPONSOR HAKLARI;
* VDS'ye Uzaktan erişim hakkı.
* FTP
* Server içerisinde, SPONSOR tagı ve sınırsız yetki.
* Açılacak diğer serverlerdede aynı yetkide olacaktır, Faction, vb
SPONSORUN YAPACAKLARI;
* NAKİT PARA
* REKLAM
tabii ki sunucuyu açtıktan sonra satılan vipler ile işi büyütüp bir server daha açmayı lobi eklemeyi ve kısmetse huba dönüştürmeyi planlıyorum, gördüğünüz gibi olay gayet açık.
NOT: Konuyu baltalayıcı yorumları kendinize saklayınız, kim verir vb gibi yorumlar spam sayılacaktır ve report edilecektir iyi forumlar.
Güncel.