SpaceBukkit Hatası Acil Yardım

Hakoda1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konu yanlış yerde olabilir kusura bakmayın.
spacebukkit indirdim videodaki gibi kurdum ve çalıştı ancak hatalar var.
players bölümüne geldiğimde kendi nickimi göremiyorum yani n diye görüyorum fakat oyundayım
ve plugins bölümüne geldimmi resimdeki gibi gösteriyor acil yardım edin bu hatayı çözmem lazım lütfen
HATALAR:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Yardım ederseniz sevinirim :)

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Belgeleri kodlarken bir hata yapmış olabilirsiniz. Muhtemelen JSON kodlama şekilde veya YALM kodlama diline göre hata yaptınız. Eğer belge JSON ise []{} işaretlerine eğer YALM ise ' " / (boşluk) TAB gibi karakterlerin kullanımına dikkat edin. Ayrıca Türkçe karakterler kullanmayın.

SectionFire

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
hatırlamıyorum ama sanırım minigames plugini kurulu olduğunda spacebukkiti çökertiyordu.
Pluginlerinizden sadece 1 tane kalsın spacebukkitin sorunsuz şekilde calıstıgını goreceksiniz
ilaveten spacebukkit sorunlu sistemdir. panelden 8 - 9 saate panelle konsol arasındaki erişim pasifleşir.
Konsolu sıfırdan açmak gerekir.
Sunucu satışı yapacaksanız size
öneririm
zaten oradan lisans alacak paranda yoksa boşuna sunucu satışı yapma

Hakoda1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
daha ayrintili aciklarmisiniz Ataberk yani ne yapmam gerek bu sorunu cozmem icin ?

Saygilar;
[Hakoda1]

Hakoda1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Belgeleri kodlarken bir hata yapmış olabilirsiniz. Muhtemelen JSON kodlama şekilde veya YALM kodlama diline göre hata yaptınız. Eğer belge JSON ise []{} işaretlerine eğer YALM ise ' " / (boşluk) TAB gibi karakterlerin kullanımına dikkat edin. Ayrıca Türkçe karakterler kullanmayın.

yani ne yapmam gerek ?

Saygilar;
[Hakoda1]