Spawn Çalışmam (Eğer bu da olmazsa kendimi videolara adayacağım)

Projeye verdiğiniz puan nedir?

• 1

• 2

• 3

• 4

• 5

• Buna 1 bile fazla...

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar görüşünüzü 5 üzerinden almak istiyorum. Bu sadece küçük bir kısmı eğer olumlu yorumlar alırsam buna devam etmeyi düşünüyorum. Sizce bu proje olur mu yoksa çuvallar mıyım?
Resimler:

Görüşlerinizi bekliyorum (Ve de çok önemsiyorum)

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kotu degil fakat iyide degil. Daha ayrintili resimlerle daha iyi yorumlar yapilabilir. Sade gibi geldi bana. :rolleyes:

PrissMenT

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim , örneğin ben .. Pek iyi olduğumu düşünmüyorum. Ama ilk baştan 'spawn' olarak başlama bence . Küçük yapılar üzerinde çalış ve onları paylaş. Şahsen ben şimdilik öyle yapıyorum :) İlerde daha iyi şeyler ortaya çıkar gibi :D İyi forumlar !!

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Şansını bir de videolarda dene. B)

Şaka bir yana kötü olmamış ama video işine girmek istiyorsan zaman kaybetme. Video işine ne kadar erken atılırsan o kadar avantajlı olursun. Kendimden biliyorum.

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok düz medieval tarzı şeyler yapmanı öneririm bu anca bi faction spawnı olur :/
edit: bi de standartlaşmış bi kaç desen tarzı vardır(genelde merdivenli) onları kullan sonra geliştikçe kendine göre şeyler yaparsın

Son düzenleme:

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ya uğraştığın belli ama... Ne desem, çok sade, çok tekdüze, aşırı simetrik, desenler klasik.
2,5 Verdim.

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Şansını bir de videolarda dene. B)

Şaka bir yana kötü olmamış ama video işine girmek istiyorsan zaman kaybetme. Video işine ne kadar erken atılırsan o kadar avantajlı olursun. Kendimden biliyorum.
Çok düz medieval tarzı şeyler yapmanı öneririm bu anca bi faction spawnı olur :/
edit: bi de standartlaşmış bi kaç desen tarzı vardır(genelde merdivenli) onları kullan sonra geliştikçe kendine göre şeyler yaparsın
Ya uğraştığın belli ama... Ne desem, çok sade, çok tekdüze, aşırı simetrik, desenler klasik.
2,5 Verdim.
Herkese çok teşekkürler kendimi bu yorumlar doğrultusunda geliştirmeye çalışacağım.
Kardeşim , örneğin ben .. Pek iyi olduğumu düşünmüyorum. Ama ilk baştan 'spawn' olarak başlama bence . Küçük yapılar üzerinde çalış ve onları paylaş. Şahsen ben şimdilik öyle yapıyorum :) İlerde daha iyi şeyler ortaya çıkar gibi :D İyi forumlar !!
Tamamdır bi tene modern house yapmayı denicem ordan başlamak daha mantıklı galiba :D