+10000001Buna harcadığın zamana yazık be kardeşimO zaman geri gelmeyecek
Yoo? Ben sadece deniyorum. Durmadan ve durmadan... (Başarana kadar durmak istemiyorum!)Bu hobiyi kolay sandın herhalde
O zaman başlığı değiştirYoo? Ben sadece deniyorum. Durmadan ve durmadan... (Başarana kadar durmak istemiyorum!)
Neyle değiştiriyim haşmetmehap?O zaman başlığı değiştir![]()
Şansını bir de videolarda dene. B)
Şaka bir yana kötü olmamış ama video işine girmek istiyorsan zaman kaybetme. Video işine ne kadar erken atılırsan o kadar avantajlı olursun. Kendimden biliyorum.
Çok düz medieval tarzı şeyler yapmanı öneririm bu anca bi faction spawnı olur :/
edit: bi de standartlaşmış bi kaç desen tarzı vardır(genelde merdivenli) onları kullan sonra geliştikçe kendine göre şeyler yaparsın
Herkese çok teşekkürler kendimi bu yorumlar doğrultusunda geliştirmeye çalışacağım.Ya uğraştığın belli ama... Ne desem, çok sade, çok tekdüze, aşırı simetrik, desenler klasik.
2,5 Verdim.
Tamamdır bi tene modern house yapmayı denicem ordan başlamak daha mantıklı galibaKardeşim , örneğin ben .. Pek iyi olduğumu düşünmüyorum. Ama ilk baştan 'spawn' olarak başlama bence . Küçük yapılar üzerinde çalış ve onları paylaş. Şahsen ben şimdilik öyle yapıyorumİlerde daha iyi şeyler ortaya çıkar gibi
İyi forumlar !!