/spawn (grupadı) ayarlama

tolexto

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Ben Bu Aralar Türkiye'nin İlk RPG+Survival Serverini Yapmakla Meşgulüm. Yanlız Bir Sorum Var. Önce Ben Bir Spawn Dünyası Oluşturdum Oraya Sadece Kayıt Olmayan Oyuncuların Gitmesi İçin Ne Yapabilirim. Adam Örneğin Groupmanager'de Halk Spawn Yazdığında RPG Dünyasındaki Spawna Diğeri (Survival Oyuncusu) /spawn Yazdığında Kendi Spawnına Gidecek Bunu Nasıl Yapabilirim Yardımlarınızı Bekliyorum... Bu Çok Lazım Bu Hafta Serveri Açacaz 15 20 Kişi Bekliyor :((

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
RPG ve Survival için iki farklı dünya (MultiVerse) veya iki farklı sunucu (BungeeCord) açarak yapabilirisniz. Ben size HuB sunucuların temeli olan BungeeCord'u kullanmanızı öneririm. Forum içinde br çok BungeeCord rehberi mevcut onları inceleyerek kolayca kurabilirisniz. BungeeCord'un amacı iki farklı sunucuyu birbirine bağlamaktır.

tolexto

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
RPG+ Survival Dünyasını Zaten Oluşturdum Birde Spawn Dünyası Oyuna RPG Yada Survivalı Seçmeyenler Spawn Dünyasında Creative Takılıyor Ama Benim Sorum Onlara Nasıl Tag Ekleyip Survival Oyuncularını Survival Spawnına Rpg Oyuncularını Rpg Spawnına Spawnlıyacam

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
RPG+ Survival Dünyasını Zaten Oluşturdum Birde Spawn Dünyası Oyuna RPG Yada Survivalı Seçmeyenler Spawn Dünyasında Creative Takılıyor Ama Benim Sorum Onlara Nasıl Tag Ekleyip Survival Oyuncularını Survival Spawnına Rpg Oyuncularını Rpg Spawnına Spawnlıyacam
Tamam bunun kullanışlı yolu iki farklı dünya oluşturma daha da kullanışlısı iki farklı sunucu oluşturmak. Eğer böyle yaparsanız iki tür içinde farklı spawnlar ayarlayabilirisniz. RPG dekiler RPG spawnına otomatik gider Survival'dakiler de kendilerinininkine.