Spawn Noktası

IDarkmasterI

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
  • Merhabalar Ben Serverimde Oyuncuların Oyuna Girdikleri Zaman Çıktıkları Zaman Adadan Düştükleri Zaman Vs. Gİbi Olaylarda Spawnda Doğmalarını İstiyorum Ama Oyuncular Spawn Yerine Benim Serverimdeki Adminin Adasında Doğuyordu Adayı Sildim BU Sefer Hava Doğuyorlar Spawna Gitmeleri İçin Spawn Yazmaları Gerekiyor Autme setspawn setspawn fln onları yaptım yine olmadı halen aynı Konu Yanlış Yerde Olabilir Yardım Bölümünü Göremedim Diye Burada Açmak Zorunda Kaldım Kusura Bakmayın.

TurkiyeQQ

/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7
En iyi cevaplar
0
Authme configini açıp;
Kod:
ForceSpawnLocOnJoinEnabled: true
teleportUnAuthedToSpawn: true
ilgili kısımları böyle yaparsanız oyuncular daima spawnda doğacaktır.
Oyun içinde de;
Kod:
/authme setfirstspawn
/authme setspawn
/essentials setspawn
/setspawn
/setworldspawn
/mv setspawn
yazdığınız takdirde spawnın yerini ayarlayabilirsiniz.

IDarkmasterI

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şimdi Denedim Restart Atmama Gerek Varmı Bu Arada
/setworldspawn'ı Yazdığımda Herhangi Bir Bilgilendirme Olmadı Olduğuna Dair Mesela Diğer Kodlarda Oldu Belirlendi Gibi İbareler Belirdiği Halde Bu Kodu Yazdıktan Sonra Hiçbir Bilgilendirme Olmadı Normal Olarakmı Bu Böyle Yoksa Başka Yapmam Gereken bir şey Varmı Bu Arada Teşekkürler.

Bu Arada Restart Çektim Oyuna Girdiklerinde Spawndan Doğuluyor Sonrada Kaldıkları Yere Atıyor Ve Adadan DÜşünce Spawna Atmıyor Yine :( Tek Sorunum Bu Kaldı Bunuda Çözebilirsem Çok İyi Olur

TurkiyeQQ

/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7
En iyi cevaplar
0
Şimdi Denedim Restart Atmama Gerek Varmı Bu Arada
/setworldspawn'ı Yazdığımda Herhangi Bir Bilgilendirme Olmadı Olduğuna Dair Mesela Diğer Kodlarda Oldu Belirlendi Gibi İbareler Belirdiği Halde Bu Kodu Yazdıktan Sonra Hiçbir Bilgilendirme Olmadı Normal Olarakmı Bu Böyle Yoksa Başka Yapmam Gereken bir şey Varmı Bu Arada Teşekkürler.

Bu Arada Restart Çektim Oyuna Girdiklerinde Spawndan Doğuluyor Sonrada Kaldıkları Yere Atıyor Ve Adadan DÜşünce Spawna Atmıyor Yine :( Tek Sorunum Bu Kaldı Bunuda Çözebilirsem Çok İyi Olur
Authme configinde tekrar;
Kod:
SaveQuitLocation: false
ilgili kısmı düzenleyin.
Adadan DÜşünce Spawna Atmıyor Yine :(
Bu problemin çözümünü araştırdım, sanırım skriptle oluyor ama arkadaşlar çözümü biliyorsa öneri sunabilirler.

IDarkmasterI

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Authme configinde tekrar;
Kod:
SaveQuitLocation: false
ilgili kısmı düzenleyin.

Bu problemin çözümünü araştırdım, sanırım skriptle oluyor ama arkadaşlar çözümü biliyorsa öneri sunabilirler.

SaveQuitLocation'a Baktım Zaten False İmiş Bende bir şey Yapmadım Bu Arada Çok Teşekkürler En Azından Girişte Spawnda Başlatıyor :D Bilenler Varsa Çözümü Yazsın Arkadaşlar Bu Sorunu Sadece Ben Yaşamıyo Olabilirim Yardımcı Olacaklara Çok Teşekkür Ederim.

Xosmuits

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
5
PHP:
command /setdonus:
    permission: skript.admin
    trigger:
        set {vspawn} to location of player
        message "Dusunce dogulacak yer kaydedildi!"
        stop
on damage:
    if y-coordinate of victim is below 0:
        cancel event
        teleport victim to {vspawn}
        send "&4&lUyarı &8> &7Adadan düştüğün için başlangıç noktasına ışınlandın." to victim
        stop

Biraz araştırıp çok rahat şekilde bulabileceğiniz bir Skript aslında ama..

Doğacakları yere gidip /setdonus yazmanız yeterli olacaktır, ardından adadan düşenler o noktaya ışınlanacak.

IDarkmasterI

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ç
PHP:
command /setdonus:
    permission: skript.admin
    trigger:
        set {vspawn} to location of player
        message "Dusunce dogulacak yer kaydedildi!"
        stop
on damage:
    if y-coordinate of victim is below 0:
        cancel event
        teleport victim to {vspawn}
        send "&4&lUyarı &8> &7Adadan düştüğün için başlangıç noktasına ışınlandın." to victim
        stop

Biraz araştırıp çok rahat şekilde bulabileceğiniz bir Skript aslında ama..

Doğacakları yere gidip /setdonus yazmanız yeterli olacaktır, ardından adadan düşenler o noktaya ışınlanacak.
Çok Teşekkür Ederim Pluginci Arkadaş Yaptı Nasıl Yaptıysa Galiba Dediğiniz Tekniği Denemiştir Farklı Bir Yoldan Yapmışsa Bile Bilmeyen Arkadaşlar Bu Yolu Deneyerek Bu Sorunu Halledebilirler.