- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar sunucumda Essentials pluginini kullanmıyorum. Oyuncular öldüğünde spawnın etrafında doğuyor. bana spawn belirleme plugini lazım.
Sunucuda birçoğu plugin yok o yüzden olmaz onlar.Spawn olmasını istediğiniz yere gelin ve şu komutların tamamını yazmayı deneyin:
Kod:/setworldspawn /mv setspawn /setspawn
Attığınız pluginleri deneyeceğim. @Riaxetr skript kullanmayı denedim fakat açıklar oluşacaktır. Çünkü oyuncunun yatağı varsa ve ölürse gene spawna atıyor. Onun eventi yok maalesef
On Bed Enter:
trigger:
set {spawn} to location of player
On Death:
teleport player to {spawn}
SetSpawn adamı respawn tuşuna basmadan spawna atıyor ve yatağı varsada spawna atıyor olmadıSunucunda bunun gibi işler için skript kullanabilirsin skript kullanmayacağım diyorsan, SetSpawn plugini tavsiyemdir.
Adam ölünce spawna atmıyor. OlmadıSpawnTP Plugini.
Adam yatağı kırınca vs.. bug çıkartırDostum aşağıdakini denermisin, olmayabilir ama bir ihtimal olabilir
JavaScript:On Bed Enter: trigger: set {spawn} to location of player On Death: teleport player to {spawn}
Adam yatağı kırınca vs.. bug çıkartır
On Bed Enter:
trigger:
set {spawn} to location of player
On Death:
teleport player to {spawn}
On Break Bed:
delete {spawn}
Tüm oyuncular adamın yatağında doğar {spawn.%player%} ile değiştirip deniyorumBunu denermisin.
JavaScript:On Bed Enter: trigger: set {spawn} to location of player On Death: teleport player to {spawn} On Break Bed: delete {spawn}