Spawn'da sorun yardım lütfen

actomendos

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Benim bi süredir sürdürdüğüm minecraft serverim var. ve bu serverde ben yeni bi spawn yapma gereği duydum. yaptım sorun yoktu başta fakat oyuncular ölünce eski spawn noktamda doğuyor nasıl düzeltebilirim?

actomendos

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet yuklu.

Saol yarin yazarim

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

actomendos

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bunlari yazdim fakat olmadi hala oldukten sonra baska yerde spawnlaniyorlar

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunlari yazdim fakat olmadi hala oldukten sonra baska yerde spawnlaniyorlar

Bi sunucuya Bakabilirmiyim özelden ip atabilirmisin ?
Sorun sunucudaki eklentilerden olabilir Görmeden bişiy diyemem.

Son düzenleme:

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ugradinmi

Sunucu daki eklenti ayarlarini incelemeden bişiy diyemem Eklenti paketini kendinmi yaptin yoksa hazir bir paketmi kullandin eyer kullandiysan adini ve kimin yaptiğini verirmisin son 2 haftadir 2 kere bunu göruyorum ve şu pelenmeye başladim.
Peki bana göre ihtimaller neler ?
1) Nitrado kaynakli olabilir Çunki 2 sunucuda nitrado hostluydu Ama nedenini bilemiyorum görmeden bişiy diyemem
2) 2 sunucudada multiverse vardi Buda O sunucuyla ayni eklenti paketini kullaniyor olma ihtimaliniz var Yada 2 sunucudada ayarlari yanliş yapilandirilmiş olabilir
3) Yada Sununuzdaki eklentilerden birkaçi çakişiyor
4) Sunucunuzdaki herhangi bir eklentiden olabilir
Bana göre ihtimaller böyle eklentileri ve ayarlarini görmeden Fazla bişiy diyemem

actomendos

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eklentini çakışmadığına yada nitradodan kaynaklanmadığından eminim. Farklı bir sunucum var Beta serverim normal serverime yüklemeden orda test ederim.

herhangi birinin Plugin paketini kullanmıyorum ingilizcem gelişmiş olduğundan tamamen bukkit den indirip kendim ayarlıyorum ( İngilizce forumlara göz atıyorum )

herhangi bir eklenti olamaz çünki ondan sonra bir eklenti eklemedim. ilk kurduğumda çalışıyordu plugin.