on damage:
victim is player
if y-coordinate of victim is below 0:
cancel event
teleport victim to {r.Spawn}
send "&4&lUyarı &8> &7Dünyadan düştüğün için başlangıç noktasına ışınlandın." to victim
stop
command /setspawn:
trigger:
if player has permission "r.Admin":
set {r.Spawn} to player's location
else:
message "Yetkiniz yok."
Arkadaşa vermiş oldugun kodla sk ye işledım ama sadece uyarı verıyor Spawna işinlamıyor Spawn setspawn mv setspawn olarak ayarlı/setspawn > Dünyadan aşağı düşerken ışınlanacağı yeri belirler (perm: r.Admin)
Kod:on damage: victim is player if y-coordinate of victim is below 0: cancel event teleport victim to {r.Spawn} send "&4&lUyarı &8> &7Dünyadan düştüğün için başlangıç noktasına ışınlandın." to victim stop command /setspawn: trigger: if player has permission "r.Admin": execute player command "/setwarp spawn" else: message "Yetkiniz yok."
Pardon, eskiden yapmış olduğum bir kod dizisiydi konudaki isteğe uyarlarken yanlış yeri silip yanlış yeri bırakmışımMerhaba Acaba World ve Adalardan düştügünde Spawna aktarıcak bir skript yazabilirmisiniz?
Arkadaşa vermiş oldugun kodla sk ye işledım ama sadece uyarı verıyor Spawna işinlamıyor Spawn setspawn mv setspawn olarak ayarlı
bu skript işini çözmem lazımPardon, eskiden yapmış olduğum bir kod dizisiydi konudaki isteğe uyarlarken yanlış yeri silip yanlış yeri bırakmışım![]()
execute player command "/spawn"
Arkadaşlar bu adamın verdigi kodu kendi serverime koydum ve çalışıyor neden hala yeni bişiler çabasındasınız sorun problem 0Pardon, eskiden yapmış olduğum bir kod dizisiydi konudaki isteğe uyarlarken yanlış yeri silip yanlış yeri bırakmışım![]()
eyw çok işime yaradı/setspawn > Dünyadan aşağı düşerken ışınlanacağı yeri belirler (perm: r.Admin)
Kod:on damage: victim is player if y-coordinate of victim is below 0: cancel event teleport victim to {r.Spawn} send "&4&lUyarı &8> &7Dünyadan düştüğün için başlangıç noktasına ışınlandın." to victim stop command /setspawn: trigger: if player has permission "r.Admin": set {r.Spawn} to player's location else: message "Yetkiniz yok."