Spawner Lag

CreationEpicTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar SkyBlock Sunucumda Spawnerlerin Yanına Gidince Pc Çökcek Gibi Oluyor FarmLimiter Aldım Yine Aynı Spawner Limiti Koymam 8 GB Ram Var 40 Tane De Pl Spigot.Ymlden bazı ayarları da yaptım ama yine kasıyor başka önerileri olan var mı?

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
2
parçacıkları düşür kaç tane sp var 1 tane sp de kasıyorsa parçacık düşürme sorunu çözer bide ekran kartı ram ı azdır ondanda olabilir olmazsa %appdata% den .minecraft ı sil minecraft ın gerçek launcherini kullan

MinerTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kullandığınız spawner plugini sorunlu olabilir. Bunun en kolay çözümü, online çekmek için spawner vermeyin.

Kullandığınız spawner plugini sorunlu olabilir. Bunun en kolay çözümü, online çekmek için spawner vermeyin.

CreationEpicTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Online Çekmek İçin Spawner Vermiyoruz OpSkyBlock Bu SilkSpawners 1.8.X Çözümü Olanlar Konuya Dahil Olursa Sevinirim :/

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer senin bilgisayarında bir kasma oluyorsa sorunu sunucuda olduğunu sanmıyorum.

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sebebi bazı arkadaşlar Lag Farm gibi yapıyorlar
Yanyana Birsürü tavuk Vs. Olunca laga sebep oluyor bunu engellemek icin bir Plugin var Config Den ayarlıyorsunuz yakın alanda Max su kadar olsun vs. Diye tüm moblar ayarlanıyor fakat ücretli Spigotta satılıyor

MahquM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
silkspawners pluginini baştan kurabilirsin config hasar görmüş olabilir

yapılabilecek tek şey bu sanırım :)