Spawnlanan mob'un Boyutunu ayarlamak

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
iyi forumlar arkadaşlar, Spawnlanan herhangi bir mobun boyutunu ayarlamak mümkün mü ?

mesela kurt , yavru kurt gibi
zombi , kücük zombi
slime yi ayarlayabiliyoruz, fakat aynı şekilde diger mob lar işlemiyor :(

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Benim bildiğim kadarı ile RandomSK ile sadece balçığın büyüklüğünü çevirebilirsin ama herhangi bir npc'nin diğer özelliklerini ayarlayamıyorsun. Bunun yerine komut ile yapabilirsin.(
Kod:
execute console command "/spawnmob zombie:baby 1 Myper"
)

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Örnek;
Zombie yerine baby zombie yaz
Maalesef bu işlem olmuyor veya ben bi yerde yanlış yapıyorum :/

Benim bildiğim kadarı ile RandomSK ile sadece balçığın büyüklüğünü çevirebilirsin ama herhangi bir npc'nin diğer özelliklerini ayarlayamıyorsun. Bunun yerine komut ile yapabilirsin.(
Kod:
execute console command "/spawnmob zombie:baby 1 Myper"
)
Evet ya balçık, aklımda slime diye kalmış, sadece balçık boyunu girebiliyoruz

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Mobların data'sı vardır ve bu datayla yavru mu veya kaç yaşında veya ne kadar büyük diye bakabiliriz ama her mobda bu tür data yoktur.
mesela örümcek, ender ejderhası, ahtapot ve bunun benzeri moblarda bebek versiyonu ya da büyük küçük versyonu yoktur, bu yüzden bunların boyutu değiştirilemez ne yazık ki. (mod yüklemediğin sürece)

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mobların data'sı vardır ve bu datayla yavru mu veya kaç yaşında veya ne kadar büyük diye bakabiliriz ama her mobda bu tür data yoktur.
mesela örümcek, ender ejderhası, ahtapot ve bunun benzeri moblarda bebek versiyonu ya da büyük küçük versyonu yoktur, bu yüzden bunların boyutu değiştirilemez ne yazık ki. (mod yüklemediğin sürece)
peki yo değişebilenlerde , nasıl yapacagız bilginiz varmıdır