Speed Build Project : Rustic Inn by ****

craft_woman

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşkar!
Ben ****
Bugün sizlere yaklaşık 20 dakikada yaptığım projemi göstereceğim.

Canyo ve Astrawar'dan kesinlikle yorum,eleştiri istemiyorum.Onların işleri vardır ( Roninin hatalarını arasınlar bi dk)

Her neyse eleştirilerinizi kalp kırmadan yazarsanız memnun olurum :)

İyi geceler.

OyununOyuncusuBT

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Speed Build yazısını görünce ben;
"Aman yarabbim! Adam o kadar hızlı ki, videosuz resim yapmış. Anında koymuş blokları vayy be. Bende böyle Mimar olmak isterdim :("
ve bazı yerlerde alıntı yapmışsın ama bakarak yapmışsın. Zaten herkes böyledir yoksa kendini geliştirmezsin. Ama bu sadece başkalarına yaymadığın fotoğraflarda geçerlidir yoksa o konunun altından çıkamazsın :D

Güzel :)

craft_woman

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Speed Build yazısını görünce ben;
"Aman yarabbim! Adam o kadar hızlı ki, videosuz resim yapmış. Anında koymuş blokları vayy be. Bende böyle Mimar olmak isterdim :("
ve bazı yerlerde alıntı yapmışsın ama bakarak yapmışsın. Zaten herkes böyledir yoksa kendini geliştirmezsin. Ama bu sadece başkalarına yaymadığın fotoğraflarda geçerlidir yoksa o konunun altından çıkamazsın :D

Güzel :)
Teşekkür ederim
Kimden alıntı yaptığımıda merak ettimm doğrusu ?
Kim o ?
Bu arada bence bi Speed Build'in ne demek olduğunu öğren :) Timelapse ile karıştırdın galiba.

OyununOyuncusuBT

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederim
Kimden alıntı yaptığımıda merak ettimm doğrusu ?
Kim o ?
Bu arada bence bi Speed Build'in ne demek olduğunu öğren :) Timelapse ile karıştırdın galiba.
Speed Build - Hızlı İnşaa = Siz farklı şekilde söylüyorsanız bilmem, Speed Build örnek;

Alıntı derken de hani gördüğün biryerden aklında kalmış oda güzel diye yapmışsındır bu.

craft_woman

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Speed Build - Hızlı İnşaa = Siz farklı şekilde söylüyorsanız bilmem, Speed Build örnek;

Alıntı derken de hani gördüğün biryerden aklında kalmış oda güzel diye yapmışsındır bu.
Tamam,senin dediğin de doğru ama Speed Build illa videoda çeilmek zorunda değl.Hızlı yaptığım için bu adı koydum olay bu :D