- En iyi cevaplar
- 0
5 Tıklamayı ben sadece test amaçlı yaptım.Saniyede 5 Tıklama Yapılabilir 20 Tıklama Olması Lazım. Ayrıca Bu 30 Kere Yapılmamışmıydı ?
Dostum Biraz Daha Yapılmamış Veya Değişik Şeyler Yapsan Daha Güzel Olur.5 Tıklamayı ben sadece test amaçlı yaptım.
Ayrıca yapılması önemli değil ben videomu paylaşmak amaçlı yaptım.
Bu Yüzden Türkiye GelişmiyorAlışılmamış yada değişik şeylere türkiyenin ihdiyacı yok onlar lapisli fekşın sörvırlarda uğraşıyorlar kaç sunucu o şekilde battı aynı şekilde devam kardeş![]()
Alışılmamış yada değişik şeylere türkiyenin ihdiyacı yok onlar lapisli fekşın sörvırlarda uğraşıyorlar kaç sunucu o şekilde battı aynı şekilde devam kardeş![]()
Girdiğim sunucularda:Bu Yüzden Türkiye Gelişmiyor![]()
İşte Bundan Dolayı Sunucuları Tutmuyor. Ve Türkiyede Hacklerin Çoğalmasına Sebep Oluyorlar. Yazık.Girdiğim sunucularda:
"Lapis'te FastBreak&SpeedMine serbesttir."
"Hile kullanmak bu sunucuda serbesttir." (Hub sunucu açıp PvP kısmında hack'e izin veriyorlar)
"Hile kullanmak yasaktır." (Diyip admin yan hesabından hack açarak,item vererek oynuyor)
tarzı şeyler görüyorum
Dediğini yaptım. Birazdan konusunu açarım.Dostum Biraz Daha Yapılmamış Veya Değişik Şeyler Yapsan Daha Güzel Olur.