- En iyi cevaplar
- 0
- Ruh hali
Çok bir lag olucağını sanmıyorum. Fakat birazcık tabii ki yapar. Birde arkdaşlık isteklerine cool down eklememişim. Eklesem iyi olurmuş fakat aklıma gelmedi xDloop 60 times: Bence lagg yapar
Yapmaz :Cloop 60 times: Bence lagg yapar
if arg-2 is set:
send "&c%player% adli oyuncu size arkadaslik istegi gonderdi onaylamak icin /onayla reddetmek icin 60 saniye beklerseniz silinicektir." to arg-2
set {arkadaslikistek.%arg-1%} to "%player%"
loop 60 times:
if {arkadaslikistek.%arg-1%} is set:
send "&a%{arkadaslikistek.%arg-1%}% &cadli oyuncunun arkadaslik istegine herhangi bir cevap vermedigin icin istek silindi!" to arg-1
delete {arkadaslikistek.%arg-1%}
send "&a%{arkadaslikistek.%arg-1%}% &cadli oyuncunun arkadaslik istegine herhangi bir cevap vermedigin icin istek silindi!" to arg-1
on damage:
loop {arkadaslar.%player%::*}:
if "%loop-value%" is "%victim%":
send "&cBu kisi arkadaslarinda ekli oldugu icin vuramassin!" to player
cancel event
Gereksiz değil. Eğer wait 1 minutes koyarsan 1 dk süresince oyuncu sunucudan çıkar veya skript reloadlanırsa skript bozulur. Ama eğer doğru işlemleri yapmayı başarabilirsen lootla 0 sıkıntı.Benim dediğim gibi o loop 60 times'in kullanımı çok gereksiz olmuş.
wait 1 minute
if {istek.halagecerliyse}
[TAB]delete {istek.halagecerliyse}
[TAB]send "İstek zaman aşımına uğradı"
Boşa gitsin değil skript bozulur birdaha atamaz bir kimseye istek.Adam oyundan çıkarsa bi zahmet istek boşa gitsin yani.
Nasıl fıstık gibi çalışıyor? Skriptin %75'i hatadan ibaret ilk yazımı görmedin herhalde.Pff, ben dün kodladım daha fıstık gibi de çalışıyor.
Siz kodlayamıyorsanız sorun sizin.