speedle kılıç nasıl yapılır yardım

ElfonseReyiz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
baslıkta dedigim gibi arkadaslar speedli kılıc nasil yapilir kılıca speed basicam köylülere eklicem acil yardim

Zariarius

People will destroyed when they kill each other...
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım Custom Effects İle Yapılıyor Ama Ne Yazık ki Bilmiyorum Kullanmasını :D

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Plugin'e gerek yok.

/give @p wooden_sword 1 0 {display:{Name:"Pascia'nin Kilici",Lore:["Ben troll degilim"]},AttributeModifiers:[{AttributeName:"generic.movementSpeed",Name:"generic.movementSpeed",Amount:31,Operation:0,UUIDMost:2826,UUIDLeast:854368}],Unbreakable:1}
/give @p wooden_sword 1 0 {
display: {
Name: "Pascia'nin Kilici",
Lore: [
"Ben troll degilim"
]
},
AttributeModifiers: [
{
AttributeName: "generic.movementSpeed",
Name: "generic.movementSpeed",
Amount: 31,
Operation: 0,
UUIDMost: 2826,
UUIDLeast: 854368
}
],
Unbreakable: 1
}

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Plugin'e gerek yok.

/give @p wooden_sword 1 0 {display:{Name:"Pascia'nin Kilici",Lore:["Ben troll degilim"]},AttributeModifiers:[{AttributeName:"generic.movementSpeed",Name:"generic.movementSpeed",Amount:31,Operation:0,UUIDMost:2826,UUIDLeast:854368}],Unbreakable:1}
/give @p wooden_sword 1 0 {
display: {
Name: "Pascia'nin Kilici",
Lore: [
"Ben troll degilim"
]
},
AttributeModifiers: [
{
AttributeName: "generic.movementSpeed",
Name: "generic.movementSpeed",
Amount: 31,
Operation: 0,
UUIDMost: 2826,
UUIDLeast: 854368
}
],
Unbreakable: 1
}
sanırsam bunu direk oyun içinden yazamıyoruz. Çünkü fazla uzun, konsoldan yazılıyor değil mi ?

utkutekten123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Direk RPGİtems adlı bir plugin var onu indir daha sonra ./rpgitem (herhangibirisim) create ./rpgitem (herhangibirisim) display (Eşyanınİsmiİstediğiniyap)
./rpgitem (herhangibirisim) item DIAMOND_SWORD <==Anlarsın heralde ./rpgitem (herhangibirisim) power potiontick 2 speed <==== speed 2 verir 3 saniyeliğine sanırım elinde tutukça verir bu pluginden damage de ayarlayabilirsin örn: ./rpgitem (herhangibirisim) damage 10000 <== al sana admin kılıcı :D