StreetStiLLs
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Spigot a geçmek istiyorum ama her yukledıgımde sw sureklı crash verıyor reset atıyor nasıl yapmalıyım 1.7.2 versıyondayız suanda
Spigot'u temiz şekilde deneyin (sıfır sunucu olarak). Ayrıca pluginleriniz aynı durum olmalı (spigıt'un çokmemesi için - eğer extra plugin ekliyorsanız)Spigot a geçmek istiyorum ama her yukledıgımde sw sureklı crash verıyor reset atıyor nasıl yapmalıyım 1.7.2 versıyondayız suanda
1.7.2 pluginlerde çalışır ancak farkında mısınız bilmem spigot 1.7.x olduğundan tüm minecraft surumlerini çalıştırmayı dener yani spigot'un bukkit ve vanillaya oranla çokme ihtimali fazladır.1.7.9 degıl 1.7.2 surumundeyım ve 1.7.2 ye uygun spigot kullanıyorum... eula sözleşmesi dediğiniz ne oluyor?
Spigıtun surumleri minecraft gibi gitmez bir kere burdan spigıt bilmediğin anlaşılıyor. Spigotun 1.7.2 vs. Sürümleri yoktur yani.spigotun 1.7.9u 1.7.x olarak çalısıyor. 1.7.2 1.7.5 arası olan versiyonu da var
spigot dosyalarında olmak zorunda konsolun resmini atabilirmisinz ?1.7.9 degıl 1.7.2 surumundeyım ve 1.7.2 ye uygun spigot kullanıyorum... eula sözleşmesi dediğiniz ne oluyor?
Önce spigot hakkında bir şeyler öğren. Vanilla ya da bukkşt'e benzemez spigot. İnternette çok kaynak var spigıt hakkında. Ayrıca dediğim gibi pluginsiz dene. Ve de spigot surumleri kendine özgü gider. Mesela 3 gibi 1.bilmemne.bilmemne diye değilolmadıgı için tekrar 1.7.2 geçiş yaptım sw online olsun diye
denediğim yöntemler:
1)nitrado panelden updateden update etmek
2)nitrado panelden ismini craftbukkit.jar yaparak update etmek
3)ftp den adını craftbukkit yapıp craftbukkitle değiştmek
Crash raporumda
---- Minecraft Crash Report ----
// I feel sad now
Time: 8/7/14 5:19 **
Description: Exception in server tick loop
java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: -1
at java.util.concurrent.CopyOnWriteArrayList.get(Unknown Source)
at net.minecraft.server.v1_7_R2.PlayerList.tick(PlayerList.java:803)
at net.minecraft.server.v1_7_R2.MinecraftServer.v(MinecraftServer.java:707)
at net.minecraft.server.v1_7_R2.DedicatedServer.v(DedicatedServer.java:273)
at net.minecraft.server.v1_7_R2.MinecraftServer.u(MinecraftServer.java:566)
at net.minecraft.server.v1_7_R2.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:472)
at net.minecraft.server.v1_7_R2.ThreadServerApplication.run(SourceFile:618)
A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:
---------------------------------------------------------------------------------------
yazıyor[DOUBLEPOST=1407425462,1407424960][/DOUBLEPOST]Bu arada reklama giriyormu bilmiyorum ama
https://board-tr.nitrado.net/index.php?page=Thread&threadID=2511
burada ki konuya göre yapıyorum.
NOT: Bilmediğimiz için sordugumuz için bilmediğin anlaşılıyor adlı yorumun amacını anlayamadım ?
ben de hamachi serverimde spigot kullanıyorum böyle bir problemle karşılaşmadımolmadıgı için tekrar 1.7.2 geçiş yaptım sw online olsun diye
denediğim yöntemler:
1)nitrado panelden updateden update etmek
2)nitrado panelden ismini craftbukkit.jar yaparak update etmek
3)ftp den adını craftbukkit yapıp craftbukkitle değiştmek
Crash raporumda
---- Minecraft Crash Report ----
// I feel sad now
Time: 8/7/14 5:19 **
Description: Exception in server tick loop
java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: -1
at net.minecraft.server.v1_7_R2.PlayerList.tick(PlayerList.java:803)
at net.minecraft.server.v1_7_R2.MinecraftServer.v(MinecraftServer.java:707)
at net.minecraft.server.v1_7_R2.DedicatedServer.v(DedicatedServer.java:273)
at net.minecraft.server.v1_7_R2.MinecraftServer.u(MinecraftServer.java:566)
at net.minecraft.server.v1_7_R2.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:472)
at net.minecraft.server.v1_7_R2.ThreadServerApplication.run(SourceFile:618)
A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:
---------------------------------------------------------------------------------------
yazıyor[DOUBLEPOST=1407425462,1407424960][/DOUBLEPOST]Bu arada reklama giriyormu bilmiyorum ama
https://board-tr.nitrado.net/index.php?page=Thread&threadID=2511
burada ki konuya göre yapıyorum.
NOT: Bilmediğimiz için sordugumuz için bilmediğin anlaşılıyor adlı yorumun amacını anlayamadım ?
Önce spigot hakkında bir şeyler öğren. Vanilla ya da bukkşt'e benzemez spigot. İnternette çok kaynak var spigıt hakkında. Ayrıca dediğim gibi pluginsiz dene. Ve de spigot surumleri kendine özgü gider. Mesela 3 gibi 1.bilmemne.bilmemne diye değil
arkadaşım forum nedir ilk önce onu anlada yorum yap.
Bilmiyorsun heralde ben sana anlatayım: Forum , herkezin bir konuda bir yorum yaparak bir konunun çözümlenmesi veya bilmeyen kişilerin açtıgı konuya bilen kişilerin yorum yapmasıyla işleyen bir internet ortamıdır.
İlk önce biraz araştır . Bilmiyorsun belli tarzı aşşagılayıcı cümleleri yazarak kendini çok üstünmü görüyorsun anlamıyorum.
Sorumun cevabını bilmiyorsan veya cevabını vermeyeceksen bu tarz yorumlar yapmana hiç gerek yok.
Yorumlarım kesinlikle atışma amaçlı yapılmamıştır. Biraz düşünürsen anlayacaksın zaten yaptıgın hatayı